Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Leovince Zx !!!!  (Posjeta: 1193 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline iron-xxx

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Ja volim piti kahvu !!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Cazin
  • Moj Skuter: Peugeot speedfight2 Iron-x
Leovince Zx !!!!
« : 10 Rujan, 2007, 11:15:18 »
e ovako nasao sam leovince zx jako jako jeftino a spuh je u super stanju.....a nalazi se na peugeot jetforcu sa injektorom ustvari elektronskim ubrzigavanjem goriva pa me zanimma da li bi pasao na moj speedfight 2 koji ima karburator...pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Benjamin

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • --Toxic Stunt Team Member--
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Gilera Stalker Tuned
  • Moja Kaciga: Marushin,AGV
  • MojSetup: Top Performance Trophy
  • MojSpuh: Top Performance Nardo
Odg: Leovince Zx !!!!
« Odgovori #1 : 10 Rujan, 2007, 15:02:33 »
Mislim da ne pase.To bi trebala biti ista stvar ko i s Di tech i PrueJetom.

Makar ja mislim da Jetforce ima skroz drugaicje nosace i to sve ali to neznam sad tocno.
Under construction...

Offline iron-xxx

• forumski skejter
  • **
  • Ja volim piti kahvu !!!
  • Mjesto: Cazin
  • Moj Skuter: Peugeot speedfight2 Iron-x
« Odgovori #2 : 12 Rujan, 2007, 10:19:12 »
ali ako bi ja njega stavio na svoju masinu neznam zasto ne bi pasalo na moj cilindra i ocel biti kakvih posljedica toga ???

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #3 : 12 Rujan, 2007, 11:57:00 »
da ti objasnim nesto...

bit rezonantnog auspuha je u povratnim valovima koji sprjecavaju da neizgorena smjesa izadje iz cilindra jer dok se cilindar puni jednim dijelom je i ispuh otvoren onda smjesa jednim izlazi van, naravno u manjim kolicinama...
Ujedno s time rezonantni auspuh i pospjesuje stlacivanje smjese... to sve rezultira vecom snagom motora...

Injection kao takav elektronski regulira ubrizgavanje goriva i ubrizgava ga pod tlakom samo onda kada ispuh nije otvoren - nema istjecanja smjese i onda nema potrebe za rezonantnim auspusima kod injectiona...

Rezonantni auspuh se sastoji od konusa gdje se sire valovi, trbuha gdje se valovi zadrzavaju na max valnoj duljini i kontrakonusa gdje se dio valova odbija i vraca natrag prema cilindru...

Tebi su bitni ti dijelovi auspuha, ako su isti kod karb i injection verzije onda ga slobodno mozes staviti na svoj motor... u protivnom ako mu je volumen manji mogao bi imati smanjene performanse/ snagu u odnosu na zx za karb verziju...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!