Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oprez Osiječani,BLOKADE!  (Posjeta: 9108 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
Odg: Oprez Osiječani,BLOKADE!
« Odgovori #40 : 04 Siječanj, 2010, 13:15:54 »
nista reci... kazna koju bi on meni napisao je oko 1000 kuna, a metak koji bi ja potrosio je 10 kuna...
nebi potrosio metak uzalud  ;D

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #41 : 06 Siječanj, 2010, 10:30:00 »
da ne otvaram bezveze novu temu, dal netko zna... dal stoji u zakonu da se na skuteru nesmije ogranicit brzina sa elektronickom blokadom? pise negde nuzno da to mora biti mehanicka?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
  • Moj Skuter: runner sp50
« Odgovori #42 : 13 Siječanj, 2010, 15:15:06 »
Da nigdje nepise u zakonu da se nesmije imat elekt. blokada. Ti nju smijes imati al ako te uhvate npr. s presretacem ili pistoljem da si vozio preko 50 onda ti nepomaze jer se takva blokada zove zavaravanje protivnika. Al da ti bude jasnije da te nikad nece terati na tehnicki ako oni procjene da ti motor neide iznad 50 zato kad ih vidis polako. Al eto mene su vec duze imali na piku cuo sam od drugih ljudi da nisam normalan kako se vozim na tom skuteru to im je policija rekla. Al isplatilo im se jer sam tj. dana prije prodao elekt blokadu kao da su znali jer su me uhvatili da idem 55 a motor smije ici do 55 da sam imao elekt blokadu nebi popusio kaznu jer mi je bila nariktana na 50 a ovako je na tehnickom pokazao 95.

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #43 : 14 Siječanj, 2010, 21:19:42 »
Da nigdje nepise u zakonu da se nesmije imat elekt. blokada. Ti nju smijes imati al ako te uhvate npr. s presretacem ili pistoljem da si vozio preko 50 onda ti nepomaze jer se takva blokada zove zavaravanje protivnika. Al da ti bude jasnije da te nikad nece terati na tehnicki ako oni procjene da ti motor neide iznad 50 zato kad ih vidis polako. Al eto mene su vec duze imali na piku cuo sam od drugih ljudi da nisam normalan kako se vozim na tom skuteru to im je policija rekla. Al isplatilo im se jer sam tj. dana prije prodao elekt blokadu kao da su znali jer su me uhvatili da idem 55 a motor smije ici do 55 da sam imao elekt blokadu nebi popusio kaznu jer mi je bila nariktana na 50 a ovako je na tehnickom pokazao 95.

ma nema tu kod mene tolko murje... pogotovo ne na motorima... ima jedan a to mi je frend  :toothy10: nego ako budem isao do zg-a il tak nesto... da ne naj****...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline bijesna glista

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Republika Vi
  • Moj Skuter: Runner4ever
  • Moja Kaciga: ispod sica
  • MojSetup: -a
  • MojSpuh: nemam auspuh
« Odgovori #44 : 14 Travanj, 2010, 03:56:46 »
Vidiš to je dobra ideja za tužbu,jer dokazano je da one mehaničke blokade oštečuju mašinu (odlazi u visoke obrtaje,jede remen itd) Trebalo bi se skupiti nas 200-300 odabrati jednog odvjetnika,pa da vidimo sta se tu da napraviti.
Op mala mic imam novi bic sjedni mi na sic ako neceš onda šic.