...pitanje klipnjace, kakve ima kanale za podmazivanje lezaja...
Klipnjaca na RHQ radilci je vrlo kvalitetna kao i njen lezaj. Na mojoj je u savrsenom stanju i to je jedini razlog zasto jos nisam bacio radilicu u smece (mozda ce nekom trebat klipnjaca).
Alfa, jel ti govoris za radilicu s kojom (SHOKRE) trenutno vozi ?
Nisam siguran, ali pretpostavljam da se radi o toj radilici. Kad se meni desio problem sa RHQ radilicom, cuo sam se s njim i rekao mi je ovo sto sam napisao da je napravio.
da je bila tvornička greška, otišlo bi to ranije a ne bi se vrtilo toliko dugo...
Luft sam napipao nakon 2000 prijedjenih km. Radilo se o jedva primjetnom luftu i to kad bi se variomat skinuo - kad bi bio gore i remen u njemu, lufta nije bilo. Nakon toga, skut je napravio slijedecih 8000 km bez problema ili naznaka da nesto ne valja.
možda bi i ja koristio stihl al neću radi dima i mirisa..
Stihl je ulje koje apsolutno nema mirisa niti dima kad se skuter zagrije. Meni dimi samo kod prvog starta nakon grijanja na leru od 30-60 sekundi. Nakon toga bez i najmanje dima ili smrada.
...kod slabog podmazivanja ce se raspasti lezaj a ne radilica...
Naravno, jer trenje nastaje u njemu, a ne u spoju radilice sa lezajem. Zapravo, kuglice u lezaju niti ne dodiruju lezaj nego je izmedju tanki film ulja. Kad se dodirnu sa lezajem tada je vrijeme zamjene lezaja jer se od tog trena mjere sekunde kada on ode vrit.
Dokaz tomu je logika - zamisli koliko se kuglice okrenu oko svoje osi u jednom okretaju lezaja. Ako se lezaj okrene 10000 u minuti, koliko se tek kuglice okrenu... Vjerojatno 50000 puta u minuti (ako ne i puno vise). Bez filma ulja, ne vjerujem da bi dugo lezaj ostao citav.