Glede parmakita jako dobar cilindar to je jako visoki midrace cak i high end(kopija cilindra MHR).
moja preporuka njemu!
nadalje
po meni ti je mozda jos bolji best buy
airsal t6 racing
on ti je 140 eura!
s time da za 2 godine podlozis ga za 1 mm dole sa dihtunzima,na glavi skines taj 1 mm i jos 0.2 da smanjis squish i poigras se sa ispuhom prema gore 2.5 mm i imas oko 17 konja kit snazan(slican portmap MHR cilindra)(naravno to kad nabavis spuh)
eeeee hvala care! to me zanimalo! jer vidim ja na youtubi da vespe s tim parmakitom od 130 ccm idu ko kuga!!
al ovo je onda stvarno odlicna stvar, za sveskupa sa rezervnim dihtungima i karikom prodjem ni za 200€, a imam MHR cilindar...puknem gore najtanji dihtung pa bi trebal dobro radit sa slabijim spuhom...
a ovo za airsal isto nije losha ideja, samo kaj sam na forumu procital ovo: "to je kit slabije kvalitete s jednom karikom, preporučam čestu izmjenu karike, inače takvi kitevi često zaribavaju.."
pa sad...
parmakit je sigurno onda kvaliteta na razini sa jako visokim potencijalom za dodatno nabrijavanje, dok je airsal zlatna sredina po performansama, ali kao nekvalitetniji...a opet mi se bas i nije za igrat sa 140€ pa da mi zacvika za 3000 km...
idealan plan bi bio da mi karika na kitu izdrzi god dana uz slabiji spuh (znaci kojih 3-5t km)!
zapravo kolka bi bila izdrzljivost recimo parmakitovog cilindra da se 2 god vrti do 12t rpm? kolko to km moze prec prije neg se nikasil unisti?