uglavnom danas sastavio skut... sve povezo i roknem ga na kurblu iz prve normalno upali
i nis odradi malo na leru s tim da mi cudno ful radi onako kao da gasim i dajem kontakt i nis malo ga ostavio da radi i proradio normalno, ajd idem sad se probat provozat vidim na mjestu normalno prima gas, ja da cu krenit ono se opet pocne kao da gasim... ajd mislim svjecica je, skinem ful je mokra, nis stavim drugu i super motor radi sve ok...
i sad tu dolazi ono najvaznije, vozio sam se tako nekih 20km i oso na jednu ravnicu dao ful gas bas da vidim kako ide i nis sve ok nikakvog trokiranja ni gusenja, ama bas nis i krenem usporavat (normalno pustim gas) i sad ocu opet lagano krenit i skuter kao da sam ga ugasio... probam upalit on onako upali radi par sekundi i ugasi se
nis dodem kuci i opet mokra svjecica (stavim drugu) al poslje toga mi se opet pocinje dogadat ovo gore kad sam ga tek prvi put upalio, s tim da sad nece ostat radit nikako
sumnjam na par stvari, digo sam timinge sa 171/116 na 180/130 skuter ono dok nije svjecica drugi put osla je jako ljepo iso u okretaje bas se osjetilo da ima vise snage i sve, i sad me zanima dali moram pomaknut paljenje posto su dignuti timinzi, mozda ne opali svjecica u pravo vrjeme pa ne uspije sve izgorit
drugo lamelice mi se cine da su pri kraju, tj jesu al nekuzim kako je radio normalno jedno vrjeme... dalje neznam sta bi moglo bit...
nadam se da nije dugacak tekst