Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trokira il nes :D  (Posjeta: 803 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • 50ccm in memory...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
Trokira il nes :D
« : 25 Kolovoz, 2009, 01:40:14 »
uglavnom danas sastavio skut... sve povezo i roknem ga na kurblu iz prve normalno upali :D i nis odradi malo na leru s tim da mi cudno ful radi onako kao da gasim i dajem kontakt i nis malo ga ostavio da radi i proradio normalno, ajd idem sad se probat provozat vidim na mjestu normalno prima gas, ja da cu krenit ono se opet pocne kao da gasim... ajd mislim svjecica je, skinem ful je mokra, nis stavim drugu i super motor radi sve ok...

i sad tu dolazi ono najvaznije, vozio sam se tako nekih 20km i oso na jednu ravnicu dao ful gas bas da vidim kako ide i nis sve ok nikakvog trokiranja ni gusenja, ama bas nis i krenem usporavat (normalno pustim gas) i sad ocu opet lagano krenit i skuter kao da sam ga ugasio... probam upalit on onako upali radi par sekundi i ugasi se

nis dodem kuci i opet mokra svjecica (stavim drugu) al poslje toga mi se opet pocinje dogadat ovo gore kad sam ga tek prvi put upalio, s tim da sad nece ostat radit nikako

sumnjam na par stvari, digo sam timinge sa 171/116 na 180/130 skuter ono dok nije svjecica drugi put osla je jako ljepo iso u okretaje bas se osjetilo da ima vise snage i sve, i sad me zanima dali moram pomaknut paljenje posto su dignuti timinzi, mozda ne opali svjecica u pravo vrjeme pa ne uspije sve izgorit

drugo lamelice mi se cine da su pri kraju, tj jesu al nekuzim kako je radio normalno jedno vrjeme... dalje neznam sta bi moglo bit...

nadam se da nije dugacak tekst :D

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Trokira il nes :D
« Odgovori #1 : 25 Kolovoz, 2009, 01:42:11 »
e da jel moze bit i da je mala dizna (nis se negusi ni nis) posto su dignuti timinzi pa da treba veca? temperatura je ok

e da i nemam cok spojen dal do toga moze bit?

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #2 : 25 Kolovoz, 2009, 01:42:51 »
jel to malo previsse dignuti timinzi, promijeni lamelice ako ne nasjedaju dobro, ako one nisu ok, takvi su simptomi.. previse benge dobiva...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
« Odgovori #3 : 25 Kolovoz, 2009, 01:44:09 »
ma nisu previse ako skuter dok je vozio skroz ljepo ide, bolje nego prije i nije da se nemoze razvrtit

i da onako kad kurblam da upali zna puknit na spuh i izbaci plamen onako 5cm  :laughing6: :laughing6:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #4 : 25 Kolovoz, 2009, 01:48:38 »
neznam, ugl.. spoji cok, promijeni lamelice, to i nije veliki neki problem...pa onda javi..
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 25 Kolovoz, 2009, 02:49:27 »
vozio sam se tako nekih 20km i oso na jednu ravnicu dao ful gas bas da vidim kako ide i nis sve ok nikakvog trokiranja ni gusenja, ama bas nis

Ocito je sve bilo u redu, a onda se nesto desilo.

Lamelice, struja, kompresija - moze biti puno toga....
Treba provjeravati jedno po jedno

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
« Odgovori #6 : 25 Kolovoz, 2009, 03:01:04 »
ustvari ja sam se vozao normalno i onda je poceo lagano trokirat, pa je presto i onda sam se oso provozat opet i sve ok dok se nije ovo zadnje dogodilo

jako sumnjam na lamelice tako da cu ih sutra promjenit posto su mi vec od prije pustale kompresiju