lol sto ga sastavi stolicom hahha legenda ....imam ja jednog frenda ovdje...malo je mladji od mene tj par god ...on je u osnovnoj kad mu je nastavnica sta je vec zakljucila 1 iz necega ,lijepo otiso kuci ,uzeo pistolj i doso u skolu i natjero je da mu sve petice upise iz svih predmeta i zakljuci sve petice hahhahha zamislite koja je to budala
U nas je jedan obavio veliku nuzdu ispred profesora na katedri po dnevniku nakon sto ga nije htio ispitati za pozitivnu ocjenu...
Jedan je prebio profesoricu, 20 punata na arkadi i pokusao ju zadaviti...
Kad su dva lika pricala u zadnjoj klupi, zavice profesor nanjih: '' Zadnja klupa vani! ''
Oni se digose nanoge, jedan otvori prozor, a drugi izbaci klupu kroz prozor. Tada ovaj sto je otvorio prozor upita: '' Profesore, trebaju li i stolice vani?''
Jedan je ukrao profesoru kljuce od stojadina, zaletio se prebrzo i mislio ga bacit 'pod rucnu', kako u stojadina nisu najispravnije kocnice, a gume bile nove, auto se okrenulo na krov i zabilo u jos dva parkirana, srecom nitko nije nastradao, osim šofera koji je ispao iz auta...
Ima milijon prica iz moga mjesta, moga bi dosutra pricati, ali necu jer me je sram...