stvarno ne vidim razog zasto se tu neki prave pametni....jbt sta fali onome ko kupuje u konzumu..kupit od momka te bonove i gotovo....isto ti dodje ...platio u konzumu kseom ili bonovima....to mozda sramota bonovima platit pojedine ?? ovako ce te pomoc samo kolegi sa foruma....niko nije na gubitku a ucinli ste dobro djelo u zivotu....neznam stvarno zasto neki prave probleme oko toga...po meni ovdje jedini koji je upravu je Gugy i vidim da on shvata sve kako treba ...svaka cast stvarno....ja da licno ziivm u hr i uzimm u konzumu odma bi pomogo ....Primjetio sam ja da ovdje ima dosta ljudi koji nisu ustvari ljudi ..nego samo glume nesto kao sve fino i pomogli bi stalno...pa eto primjer je kad je Goki za onaj skuter skupljo ono ..pa jbt 15 ljudi sa foruma se javilo od ovoliko clanova....stvarno nema smisla ....a mogu garantovat da je taj isti Goki pomogo dosta puta vecini sa foruma i dao savjeta i slicno....ali to ti je ono....dobar ti je svako kad tebi treba...cim ti njemu trebas ...nevalja...
svi ste jebeni dobrotvori za pomoc, pa kad treba u misje rupe se zavlacite...
ako nemoze iskoristit bonove, a treba mu lova.. onda mu i bon za 200kn znaci.. al ne ko neda za 200 (i kaze da ce ih radje zapalit) znaci da IMA love i boli ga racku oce ih prodat sad ili na kraju godine...
stave se stvari na prodaju za mizerne cifre pa se ciganite i trazite manje zbog dostave.. a sad odjednom rasipni.. zasto ne pomoc sakom i kapom...
da je gladan platia bi mu hranu, al lovu i to na povjerenje.. jer ti moze poslat karte za nova tv koncert, kosta te vrimena za cekanje to doma ako ne radis... ako radis jer nemos to cekat doma..., podizanje s poste.. kako vec... + trosak uplate para ... nije to vise 250kn... nego vise... pa sad moras bit idiot za to kupit za 1.1:1 ...
sta on nije dobrotvor pa pomogne nekom ko je gladan da mu da bon od 250kn za 200kn da covik kupi dici nesto na radost... ne njemu triba TOCNO koliko pise na bonu jer je to njegovo i toliko vridi... ka i sve dosad sta je prodava...
ma odite u caritas i pomazite (pa da vidite kako je onima sta nemaju) a ne lupajte gluposti... ... toliko od mene