imam dragstera i super mi je motor ali ima nekih stvari koje bi se trebale promijeniti pa trebam misljenje prije nego kupim....
1.Htjeo bih ugraditi elektricnu blokadu motora i zanima me da li moze na moj motor,minarelli-jeva je masina,da li je ugradnja jednostavna kao i na drugim motorima?
Procitao sam sve o tim blokadama i spominje se kako nije problem sa mojim motorom ali nisam u potpunosti siguran.
2.Imam malih problema pri ubrzanju izmedju izmedju 30 do 50 kmh.do 30 mi jako ubrza,tak da ostavim frendove iza sebe,od 30 do 50 osjetim kak slabije vuce a nakon 50 opet pocne vuci ko' lud i opet naberem brzinu.U cemu bi mogao biti problem,tj. sto bi trebao promijeniti ak treba?
3.Pri brzini vecoj od 80km osjetim neko pucketanje(valjda u masini,nisam siguran),na 82-85 je zvuk prilicno jak,iako ne osjetim razliku u voznji nije mi svejedno,da li su mozda rolice otisle?
Buduci da neznam nista o masinama svaki odgovor mi dobrodosao
a ako je potrebno mogu detaljno objasniti bilo koje od pitanja zbog jasnijeg i boljeg razumijevanja iz kojeg bi mogao dobiti precizniji odgovor