mene nervira jedan stvar...svugdje u svijetu tj na cijelom jebenom svijetu je normalno ljudima kad stave neki body kit i srede auto sebi lijepo...samo u HR je to odma seljo tunning ,plastika vako nako.....pa jbt isto onda dodje i sa skuterima...i mi stavljamo kojekakve undertailove ,mjenjamo plastike da ne izgledaju stock ,i 101 stvar uradis na skuteru i to nije seljo tuning jel ? pa isto dodje....ovaj na autu stvio body kit,nitro tam vam ...mi na skuter neke gljive,undertail nesto preradjivali malo oklope,malo motor nesto radili ...isato to dodje....eh to me nervira samo u HR je auto sa spojlerima seljo tuning ...zasto
jbt pa nema svako da uzme bmw 3 ili 5 m optic ili m pravog neznam ili audija a 6 ,a 5 ,q7,ili neku mecku pa da mu je to dovoljno...neko ima golfa 1,kadeta,neku hondicu ili slicno,i hoce lik da to malo uljepsa da doda nesto da se razlikuje od ostalih takvih autih koji ima na milion...i odma je seljo ....stvarno glupa prica....pratio sam tu i po forumu..dodje lik sa nekim neznam skuteroom tipa keeway ili nesto i pita kako uljepsat...pola vas odma...baci to ,kupi drugi..nemoj nista radit to je seljacki....po vama ispadne da se samo runneri,nrg,sr i tako ti skuplji skuteri mogu sredjivat a da nije seljo tuining...cim jes ta jeftinije odma je to seljo....Neko ima boatian ili kako vec i to je njegovo zlato...ali hoce isto tako da se malo razlikuje od drugih,i on odma ispadne seljo......toliko od mene...