I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:33:10doso ko tudum ovdje otvorio 20 tema kako da napravi svoj scoot ljepim i brzim a scoot je neki kinez tesko ces nesto sa njim napravitopet po ovome se vidi da nezna bas nista ALU FELGE HAHAHAHAHAHAHprvo s njim s moze napravit sta god os, isto ka i sa svakin drugim.. nekome je kinez ducati... i shta mu se rugate sta nezna uploadat sliku.. nisu svi rodjeni s kompom doma i internet prikljuckom :\glavno da se ti njemu rugas a pises da ti skuter od 50ccm ide ka i 150.. jel ti ide slucajno 180 ^^ugl. edwarde.. napisi sta zelis postic... jel zelis isti takav izgled samo usminkan ili zelis modifikacije na plastici i 100 cuda koje mos radit .. pa ti mi kazemo sta bi ti sve dobro stajalo ^^
doso ko tudum ovdje otvorio 20 tema kako da napravi svoj scoot ljepim i brzim a scoot je neki kinez tesko ces nesto sa njim napravitopet po ovome se vidi da nezna bas nista ALU FELGE HAHAHAHAHAHAH
vidim ja vi se protiv mene okrenuli ajde ako oces uzmi bilo koju pedesetku pa cemo race nabacit pa da ti objasnim to ide ko 150 ccmbtw nisam ja mislio nis lose samo me malo nervira sta je otvoreno 20 tema ze istu stvar odi malo u faq procackaj malo okoli prije nego otvoris temu u 90 % slucajeva ces nac stra trazis vec prije nego sta otvoris temu
Isto tako samo su mu farovi manji , jedan do drugog...Imas na tu adresu bikepics.com ... vidi sve modele scooter-a SYM...:)Pa preporuchi neshto...
Vidjecu mozda u plavo bijelu kombinaciju...a meni se nesto taj drag volan ne dopada...izgleda mi posle skut ka biciklo...ima li tu brzinomjer i sve ono , za benzin ....? ? ?
A jel znas mozda kolika je cijena drag volanu kod vas u HR ? ? ? [ja sam u cg ]