I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nemoguce imati 2 blokade na auspuhu...novija godista ti imaju blokadu na variomatu,auspuhu i limic na karbu
Ima dve blokade na auspuhu...Jedna je ona cev,a druga je kao neki sekundarni filter vazduha koji mu daje otpor i tako gusi auspuh..
AC ima jednu blokadu na spuhu, a LC dvije..ovo drugo ne diraj osim ako misliš micat katalizator..ja sam upravo u tom procesu..
svašta pa to nije nikakav sekundarni filter, a jesu majstori...ništa, bude prije izgorio katalizator, jer ovo zapravo upuhuje zrak u ispuh...
piaggio 2009 ti ima ove blokade ako je 2tauspuh , katalizator auspuh , onu cijev koja ide na auspuh maknes i zacepis ili ju odrezes i zacepis necim variomat , trebo bi imat i na variomatu blokadu , onaj plesic il kako da to nazovemdizna , promjenis diznu to bi bilo to kolko ja znam , ja i frend smo skidali na njegovom typh isto 2009 blokade i nismo mogli nac druge , osim ako nes nisam zaboravio napisat
ja imam typhoona 95.god imam na njemu rr-a 4.8 grama rolice,bjeli centralni i ne želi preko 70kmh,gore su bile i rolice 6 grama i 8 grama,ali ni u jednom slućaju ne želi preko 70!što bi to moglo biti,dali imam nekakvu blokadu ili što?
Imam isti ovakav CDI na typhoon-a,al ovo je od Zip-a 4t ,neznam dal bi nesto dobio kad bi ovo uradio???http://www.postimage.org/image.php?v=gx2qUp5J