Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HRVATSKA POSTA !!  (Posjeta: 4454 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
Odg: HRVATSKA POSTA !!
« Odgovori #20 : 26 Ožujak, 2009, 13:24:58 »
gle mi se smijemo slovencima

pa oni tam ni nemaju postu - sedne frajer na bouitan i lagano se odveze 45km i uruci paket i dobije pol € za bengu i to sve obavi u roku od 3h

hahahahhahahah lol hahahahahahhaha
si ljubomoran sta nije tako kod tebe :icon_biggrin: kad smo vec kod slovenske poste,bolje je nego nasa pet puta,jeftinija i brza :icon_biggrin:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #21 : 26 Ožujak, 2009, 13:31:56 »
Ja imam samo pozitivna iskustva s poštom a slao sam dosta stvari a i priamao :D A što se tiče slanja na duže relacije, pogotovo većih i težih paketa, pročitajte malo šta piše na stranicama pošta da vam neke stvari budu jasnije kako funkcioniraju, zašto nešto dođe odmah, zašto ne i sl.

Ove stvari sa zagubljenim paketima se većinom dese kada je problem sa adresom i kada recimo živite u aleji a ne u ulici :D

Offline Shema

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #22 : 26 Ožujak, 2009, 13:48:57 »
Najebat ću im se majke, ljut sam ko ris, fkt sam više popizdio od čekanja paketa. :sad3:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Nova Gradiška
« Odgovori #23 : 26 Ožujak, 2009, 18:34:12 »
a jbg,desi se da zaluta paket....šta da se radi......ova 3 paketa zagubljena su rješena,pronađena i ponovno poslani,isporuka će bit u ponedjeljak jer je vikend
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #24 : 26 Ožujak, 2009, 18:38:35 »
a jbg,desi se da zaluta paket....šta da se radi......ova 3 paketa zagubljena su rješena,pronađena i ponovno poslani,isporuka će bit u ponedjeljak jer je vikend

Ma ne krivim ja tebe, da se razumijemo, nego ove nađše seljake u pošti, kad su u stanju bit toliko retardirani :redface:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #25 : 26 Ožujak, 2009, 20:17:01 »
ja neznam sta je sa vase te poste ....meni kad je hac slao manuali chok u koverti...bio je poslat 24. a doso je negdje sljedeceg 24.....koda mi salje avion....jest da kad se salje u drugu drzavu ide na carinu i tako to...ali opet je to previse...ja kad sa momku odavde slao tecnigas next r u neko mjesto pored ZG trebalo je oko 10 dana da mu dodje i jos 4 dana da meni pare dodju jer je poslano pouzecem ...kad je nasa posta tako brza..vasa moze biti 5 puta brza....ali izgleda da su lijeni ti tamo u posti....neko je reko da se salje kad se nakup vise paketa i toga...kod nas nije tako...kod nas jedna tura ide u 12 sati....a druga u 16..tako da 2 puta na dan salju pakete u glavnu postu..pa iz nje dalje ide....

meni maketa još nije došla..

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #26 : 26 Ožujak, 2009, 20:23:30 »

Izgubljeni paketi zato što hac po hrvatskoj šalje avionom :D Hac stvarno si car, nađem kuvertu od paketa što je stigo i vidim na njemu štambilj, "Žurno avionom"

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #27 : 26 Ožujak, 2009, 20:26:41 »
Izgubljeni paketi zato što hac po hrvatskoj šalje avionom :D Hac stvarno si car, nađem kuvertu od paketa što je stigo i vidim na njemu štambilj, "Žurno avionom"

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline sr team 1

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
  • Moj Skuter: sr minareli
  • MojSetup: malossi team
  • MojSpuh: malossi team
« Odgovori #28 : 26 Ožujak, 2009, 20:50:53 »
tamo di sam ja radio sve je stizalo u roku imali smo ugovor s 4 firme za prijevoz

Offline josip_Aerox

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Aerox 150
  • Moja Kaciga: vojna 1990
  • MojSetup: bez klipa i karika
  • MojSpuh: OGROMAN
« Odgovori #29 : 26 Ožujak, 2009, 22:20:14 »
meni je seba slao dva paketa i oba su stigla u roku 3 dana tako da zasad sve pozitivno :icon_thumright: