I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e ovako ljudi zanima me koliko se moze izvuc max brzina iz 50 ccm masine i sta trebam stavit uopce u skut da to dobijemjer za sada sam samo poskidao blokade i razrezao auspuh i izbio sve iz njega tako da imam samo lonac i nist u njemu.e sad skut mi ide 70 ali do 60 ga razvuce za 3 - 4 sec (nisam mjenjao rolice) i onda navlacii jos nesto me zanima npr. ja dam gas i skut prvih pola sec nista i onda povuce. kako to sredit???skuter aprillia rally
ma start je odlican prati gilleru runnera 50 ccm sa zutim rolicama (mislim 1,8 g) et bas sam sa frendom usporedjivo tam oko 40 km/h onda on pocne lagano odlazita za brzinu, sta mogu stavit da dobijem max iz 50 ccm??
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
tvrdje opruge i lakse rolice to bi trebalo rijesiti start...a na skut jos mozes staviti multivar, nekakav spuh, kevlar, diznu, kit itd...ali sve to kosta
eo da ne otvaram novu temu,zanima me koliko skut dobije kad mu se skine kapa cilindra i odbrusi "visak" dobro normalno poveca kompresiju al zanima me koliko konkretno dobije na brzini, ako netko zna iz iskustva??
eo ja poskido sve blokade sam sto imam onaj klasican auspuh ne rezonantni nego samo onaj lonacal skinio sam nacrte od RR-a pa sam dao starom pa ce mi napravit kromirani potpuno isti hehebas me zanima koliko ce onda ic sad ovako ide 70 i nece vise