Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kako da prodam svog roxa?  (Posjeta: 14113 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Odg: Kako da prodam svog roxa?
« Odgovori #80 : 13 Siječanj, 2009, 18:23:11 »
Trebati ce ti puno srece da prodas svog aeroxa jer se bez problema moze naci i duplo mladji skuter u potpuno serijskome stanju za 1000€, a i ako se doda ne tako velika cifra dobiva se mladji skuter.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #81 : 13 Siječanj, 2009, 18:27:59 »
Trebati ce ti puno srece da prodas svog aeroxa jer se bez problema moze naci i duplo mladji skuter u potpuno serijskome stanju za 1000€, a i ako se doda ne tako velika cifra dobiva se mladji skuter.

ma ja sam odustao do prodajem...

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #82 : 13 Siječanj, 2009, 18:36:58 »
gle, znam kak je to kad iams nekaj i znas da vrijedi i znas u kakvom je stanju a cijene na trzistu su koma...jebiga, onda bolje ne prodavat!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #83 : 13 Siječanj, 2009, 18:54:21 »

To nije los potez, ja svoj skuter necu prodati dok ne postane neupotrebljiv jer znam u kakvome je stanju svaki vijak, do sada mi se isplatio i da ga prodam gubitak je minimalan i zanemariv.

Offline zoki_NRG

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #84 : 13 Siječanj, 2009, 20:00:40 »
To shiltac, kupio si skuter, bio baja ili ne, nemas ti sad sta pricat prvom vlasniku ovo ono, ako si ga pregledao, sad je tvoj, a njegov kao da nikad nije bio...
...da ja vidim da o meni netko tako pise...nakon prodaje skutera...reko bi mu koji k... nisi pregledo sve ako sam ti dopustio, skino bi mu sve plastike ako treba da se uvjeri itd...i da neko tako sere po netu, ja bi ga ispetardiro u roku 5 minuta sta je to napisao, tako da o imena i prezimena ne spominji, jer ona nisu bitna kao i sta je sad da je motor neciji bio....citaj BIO a sad je tvoj kao da nikad nije bio niciji prije tebe...tako da kad si ga kupio dobio si ono sta si platio....i koji k bezveze dizete tu galamu
kupite onaj rox sta ide sa kitom i valjcicima 140 i svi mirni...

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
« Odgovori #85 : 13 Siječanj, 2009, 20:02:14 »
Skuter nek stoji doma.. Prehladno je za vozit se a i kupio sam auto, našlo se tolko novaca.. još samo čekam 3 tjedna da položim i gas.. a skuter nek čeka ljeto..

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #86 : 13 Siječanj, 2009, 20:09:02 »
eto vidiš,stvar riješena.trebal ti bu po ljeti jebeš auto onda.
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #87 : 14 Siječanj, 2009, 12:11:00 »

To nije los potez, ja svoj skuter necu prodati dok ne postane neupotrebljiv jer znam u kakvome je stanju svaki vijak, do sada mi se isplatio i da ga prodam gubitak je minimalan i zanemariv.

Slažem se u potpunosti i ulažem VETO:

Moj rox ostaje u garaži za vjeke vjekova. Kad će biti neupotrebljiv onda ionako nemožeš dobiti neke novce, zato ću radije kad se to desi srediti plastike i staviti ga nekud u arhivu (na policu)  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo: