Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: glupi zum express  (Posjeta: 8011 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: glupi zum express
« Odgovori #20 : 06 Prosinac, 2008, 17:56:38 »
ma dobro nije bas tak strasno kak izgleda.ustina da je firma neodgovorna dosta ali kaj se moze.Kolko para tolko muzike.Popravit cu to i gotovo.A kaj se tice kontakta stvar je bila u akumulatoru koji daje samo 2.5V.Probat cu ga napunit sa c-tek punjacem a ak necu uspjet morat cu uzet novog.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #21 : 06 Prosinac, 2008, 18:03:33 »
Meni efz to malo preuveličal onda! Važno da je sretno stiglo! Te crtice budeš sredil bez problema, bijele boje ima na svakom čošku  :icon_biggrin:

Uzmeš penzl i prefarbaš  :toothy12:

Sad u kakvom stanju bude mito došo dole...  :uff: Ono, falit će pol prvog kraja, zacvikana mašina i bez pol zadnje felge  :hail:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #22 : 06 Prosinac, 2008, 23:46:47 »
daj dhorvat ne pricaj tako... jos ce se i desit to koliko su neodgovorni.  :confused5: e dottore stvarno sorry, fkt mi je zao sta je tako ispalo! :sad1:
al drago mi je da je problem kontakta bio akumulator...al svejedno sam se danas nazivcirao zbog njih, a vjerujem da si i ti.
neka samo cagiva dode pa cu vidit sta cu s njima... :laughing7: