Pozdrav svima!
Pratim vec vise godina forum i do sada nisam imao potrebe da pitam bilo sta, uvek sam nasao odgovor.
Doduse ni sada nije neka preka potreba, zato je u naslovu problem pod navodnicima, samo je iritantna pojava na koju niko nije znao da mi da konkretan odgovor, ili makar priblizno logicno zadovoljavajuc, te pomislih da pokusam i ovde.
Imam MBK Nitro 50, '97 godiste, kupio od kolege pre 6-7 godina i do sada nikakvih problema nisam imao, motor pali iz prve, vuce odlicno, bez blokade je isao 100 kmh ali zbog nemacke policije sam morao staviti blokadu na 50, posto ovde u nemackoj kada vide Aerox, odmah misle da je full tuning pa zaustavljaju, kontrole a kazne rigorozne itd...
Krajem proslog leta, posle par kilometara voznje, kada se ugreje motor i kada vozim brze od 30 kmh, pocelo da se cuje jedva primetno pistanje, zvizdanje, ni ne znam kako da nazovem,, slicno kocionim plocicama, ali ne u svakoj voznji.
Vremenom je postalo sve ucestalije, bio sam uveren da su u pitanju kocnice koje su dotrajale. Zamenuo sam prednje i zadnje diskove i plocice, zvuk je i dalje ostao i tako je motor prezimio.
Ovog leta se pistanje pocelo javljati u svakoj voznji i postalo je toliko glasno da i pored letnje kacige imam utisak da cu ogluveti.
Ono sto je interesantno je sto se pistanje/zvizdanje uvek javlja samo ako se ugreje motor, samo preko 30 kmh i da je uvek isti tonalitet - frekvencija zvuka.
Znaci bilo da ubrzavam, usporavam kocim slabije ili naglo, uzbrdo ili nizbrdo sa ili bez gasa (probao sam svaku mogucu varijantu) - ako je preko 30kmh zvizdanje je tu i uvek je istog tonaliteta.
Ako pustim motor da sam usporava ili laganije kocim, zvuk ce postati slabiji dok ne padne brzina ispod 30 kmh i onda odjednom prestane, cak ponekad i "zastuca" pre prestanka, ali opet - tonalitet - frekvencija zvuka je uvek ista.
Interesantno je takodje da ponekad zvuk jednostavno prestane sam od sebe (mada se to retko desava) i do sledece voznje se ne javlja.
Od pojave zvuka sam menjao komplet prednje i zadnje kocnice, kvacilo, zvono kvacila, opruge, remenicu, prednji vario, tegove (to je sve bilo za zamenu jer je dotrajalo, inace je na motoru sve standard) ali je zvuk i dalje tu.
Bio do par od kolega preporucenih servisa i uvideh da niko na prvu nije znao sta je (cak sta vise neki su bili totalno zbunjeni) nudeci kompletna rasturanja motora i zamenu svih delova sa astronomskim ciframa sto je van pameti, radije cu kupiti novi Aerox, doduse oni su 4T...
Pre mesec napravih kratak video i poslao frendu u Madjarsku koji 20 god vozi i rastura motore i skutere - kaze on ovakvo nesto jos nikada nije cuo ni video.
Tako da ako neko ima bilo kakvu ideju, rado cu je isprobati, koliko god da je luda ideja, jer me zivo zanima sta uzrokuje ovaj zvuk.
Unapred zahvalan