ili je pug masina pre momentna i trga na gas...
Ah cuj, peze su oduvijek bile najljuce u startu, bas su onako mocno susale, zaljepe za sjedalo, i lako se cimnu na zadnji. Toliko su momentne masine da nikad necu zaboravit anegdotu na meetu gdje sam "palio" zadnju gumu po travi jedno 10sec, onak mocna momentna masina vrti i vrti, jebeno dobar osjecaj, i ekipa mi vice " ej ej, ne vrti ti se kotac uopce"!!?
Od tada sam zadobio golemi respect, jer je masina toliko ljuta da je ne moze ukrotiti niti jedan kuplung ni zvono, cak niti ono s 4 velike rupe i lavicem, toliko da jadni kuplung klizi dok guras upaljen skuter uz brijeg i pomazes si s gasom. Zamisli situaciju da moras gurati skuter uz 15% nagiba, i upalis ga da si pomognes dok ga guras, a on se ne moze i DALJE oduprijeti tom nagibu, i ostavlja tebi dio da ga i dalje poguravas. To mi je onak vrhunsko iskustvo jer:
a) nema sanse da se pokrenes na njemu i da te uzvuce
b) nema sanse da ga opusteno guras upaljenog s malo gasa jer i dalje nemre preuzeti sve na sebe
Fakat sam prepun takvih slicnih anegdota, sto je najzanijivije davao sam sansu bez ikakvih predrasuda jer sam imao jednostavna ocekivanja koja su uvijek u kontra krajnosti svrsavala. A onda se nakupilo toliko toga u kratkom vremenskom periodu, da ne mozes izdvojiti niti jednu pozitivnu koliko je duboko deponirana ispod gore navedenih situacija.
Ukratko, Polini remenje je inace znalo pucati tako brzo i na drugim masinama, tako da nikad nisam bio fan Polini remenja.