Uzmeš kljuc, okrenes i gotovo, cak je i full pristupacno. Tako sam odradio jucer, medjutim, pretvrdo je, a za vratiti je malo teze ako nemas 100% pravi kljuc.
Nisam imao originalni kljuc iako ih imam 5kom, i jedva sam uspio otvrdnuti oprugu, medjutim kad ides na mekse, onda je jos teze i bas ti treba pravi kljuc. Tako da sam odlucio uzicati nekoga.
Dodjem u jedan moto servis s kojim sam suradjivao godinama, primjecujem, promjenila se radna ekipa, ok decki su otisli, a dosli neki teski mesari. Bivam jedva prepoznat od odobe za vodjenje servisa koju znam i prvo pitanje je bilo "jel trebas servis" (cuj ti programirani um). Mislim si u sebi, mom glupom frendu za izmjenu ulja i filtera uzmete 100eura na Dukeu 390...
Ne hvala, zamolio bih jednu stvar... i podsjetim da sam ja onaj kaj je dolazio sa skuterom i izlazio u susret masu puta.
I zamolim ako mi moze netko popustiti oprugu za 2 zuba, ili budem ja, makar je to manje pristojno.
Pricekaj.
Reko ma nema frke, i tako 20-ak minuta, nikakav problem jer znam kako je kad ti padobranac sjebe koncentraciju x58.
Kad eto "majstora", pita on iz daljine, za koji to motor?Pokazem. Veli on, uuuf, nece to moci samo tak, nejde to lako kak si ti zamislio, morati ces čekati
Reko mrale, jucer sam je okrenuo na tvrdje za 5sec... Nope.
I sad namjerno se pravim mutav i čmljim da vidim dokle ce, posto sam vec stekao neki cudan dojam, a i nedavno su se neki zalili na sj#botine nakon servisa...
I veli meni baja, da dalje cekam. Jer ipak, znas, to ti nije samo tak. (Vecer prije, ja okrenuo 2 zuba na tvrdje u 5 sekundi, bez isprljanih ruku jer je amortizer na izvolte).
Okrenem broj od frenda u Samoboru, reko jel imas ti kljuceva za amort? Veli on, imam stelajuci. TOP!
Zahvalim se sa žgaravicom i grčom u zelucu, i pokupim se iz servisa, jer mi se nije dalo uopce razgovarat s tim kamenjarom.
WOT i eto me u Samoboru. Okrenemo oprugu za 3 sekunde i dobro...
Moram priznati da je ovo extremno utjecalo ja mene, jos si slazem kockice u glavi.