Pozdrav svima, znam da je tema prožvakana oko upgradea na base kit, ali forumski veterani će znat sigurno pomoći da izbjegnem nepotrebni trošak.
Piaggio nrg 50 DD 2016.g. sa svega 1900km mislim počastit sa base kitom pošto bi znatno olakšalo vožnju po riječkom području gdje je ionako skoro sve brdo i naročito iz razloga što ću tokom ljetnih mjeseci povremeno imati još jednu osobu iza što je oko 160kg tereta.
Na skuteru su skinute blokade i stavljen je gianelli rekord auspuh sa rolinama koje su došle u setu snjim. Opruge kvačila su također druge od malossija ali ne znam koje.
Budžet je oko 4000 kn za upgrade na base kit. Sada me zanima što uzeti, naručio bih recimo sa scooter attacka većinu.
Svi hvale malossi sport 70 kao dobar base kit pa bih recimo njega uzeo, neznam koju točno radilicu uzeti u tom slučaju, treba li karburator mijenjati na veći od 17,5, gianelli rekord je dovoljan za 70cc base ili se i njega treba riješit?
Drugi variomat bih također uzeo ostane novčano lufta i za to.
Za Rijeku je kako sam shvatio ograničen izbor majstora koji se razumiju u slaganje i štelanje turpija, pa ukoliko ima netko nekoga za preporučiti na riječkom području, može mi javiti u PM 😎