Pozdrav ljudi,prije mjesec dana sam kupio runnera limited edition Simoncelli replika,medutim popusio sam onu stvar kad sam ga uzeo
Kad sam ga dosao vidjet skuter je stvarno uredan bio i bio je na njemu gianelli extra auspuh a rekao mi je da nije nista dirano po skuteru i ja se provozam i vidim skuter leti ali do 60-65 i onda krene gubit snagu i gusi se,ja mu to kazem on kaze ma blokade su na njemu kazem ti nije nista dirano (skuter presao 10tkm) i aj ja povjerujem.Odvezem ga jednom poznaniku koji se razumije u to i stvarno zna i kaze mi kako je po motoru drkano i sve izmjenjano,sportski variomat,drkano po radilici ma nema gdje nije dirano i uglavnom mucio se 3 dana dan i noc i napravi ga i radio je jedan dan i opet cim krenes cupa asfalt ideko da ima 1000 cc ali cim se vozis malo duze opet se gusi i nema sanse da predje vise od 40.Bušio sam diznu na 70 i dalje ista stvar,sada je 64 dizna ja i dalje mislim da ga karburator zajebava ali opet ako kupim novi karburator i za njega dati 600 kn da on opet zajebava,negdje vuce zrak a mjenjao sam onu prirubnicu na cilindru gdje ulazi gorivo iz karburatora jer sam mislio da tamo felsa ali ne,gledao sam semeringe i oni su uredu stvarno ne znam sta vise da gledam,jer imao tko od vas takav problem?