Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: X9 200 par pitanja  (Posjeta: 931 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KarloDelPontiac

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: X9200 EVO
X9 200 par pitanja
« : 05 Lipanj, 2017, 21:18:54 »
Na X9 200, 2003.g, poslije zamjene akumulatora više ne radi brzinomjer niti brojač kilometara. Znači, sve ćuke rade, display radi i pokazuje kilometražu, ali ona se ne mijenja u vožnji kao što ni kazaljka brzinomjera ne mrda s mjesta.. Ima li netko neku ideju?

NA displeju nakon davanja kontakta(paljenja) bliknaju sve tri ikone service/belt i još jedna, ne znam napamet koja, i nakon cca par minuta se ugase. Da li je to normalno i može li imati veze s time što ne radi brzinomjer?

Trebaju li goriti obje prednje lampe kratko/dugo svijetlo ili je jedna kratko, a druga dugo svijetlo ( kako je sada na skuteru)?

EDIT: napravio sam test analognih instrumenata i sve 4 kazaljke su napravile otklon i vratile se na početnu poziciju, znači da brzinomjer ima el. spoj?
« Zadnja izmjena: 05 Lipanj, 2017, 23:57:40 KarloDelPontiac »
kočnice te samo usporavaju....

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
Odg: X9 200 par pitanja
« Odgovori #1 : 06 Lipanj, 2017, 11:14:14 »
pogledaj da ti nije crko puz..
jedna lampa je kratko a druga dugo svjetlo
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline KarloDelPontiac

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: X9200 EVO
« Odgovori #2 : 10 Lipanj, 2017, 21:45:34 »
Dobro si dijagnosticirao... Citajuci net, bio sam uvjeren da je greska u centralnom displeju na volanu jer im je to slabost, pa puzu nisam pridodavao paznj, ali trebao sam. Na dijelu koji se okrece u puzu su dva zuba koji se ukuplaju u slicna dva na felgi. Ta dva zuba na puzu su se istrosila pa sam ih privremo popravio epoxy smolom i pobrusio, ali to ne bu dugo trajalo, pa cu staviti drugi ( znam i koji i tko ce to staviti 😀 )
kočnice te samo usporavaju....

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #3 : 10 Lipanj, 2017, 22:27:16 »
da,to je magnet koi okrece felga..krilca se potrose il popucaju kad puz bude na suho..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)