Pozdrav ekipa! Evo da i ja iznesem svoje iskustvo oko nabavke skutera. Prije nekih godinu dana i ja sam zaključio da više nema smisla mučiti sebe, auto a i svoj džep sa ovim zagrebačkim gužvama, stoga sam odlučio nabaviti neki skuterčić od 50ccm prvenstveno za odlazak na posao, a i ostale svakodnevne aktivnosti. Isto su me mučile ove dileme (jeftino a dobro, što uzeti i sl.). Nakon zaključka do kojega ste svi došli, a to je da za 4000 kn teško da se može naći nešto povoljno, u pomoć je uskočio frend od kojega sam kupio NRG-a 2006.g za, pogađate, dobro iznad 4000kn. I nisam se pokajao!! Izvrstan motorček, strašno okretan i brz te praktičan u gradu (obzirom da sam u godinama kad mi je praktičnost najvažnija). U međuvremenu su apetiti malo porasli pa sam si nedavno nabavio malo jači motorček, a za ovaj nemam mjesta pa ga mislim uskoro dati na tržište. Imao sam sreće, jer znam povijest skutera (frend ga je kupio od susjeda, a ja od njega), tako da mi nije bilo žao dati nešto više para. Međutim, kako vidim ako ga mislim prodati morat ću ga dati debelo ispod one cijene koju sam dao za njega, ali što je , tu je. Za dva nemam mjesta. Iskreno, da imam mjesta ostavio bih ga, jer je puno zgodniji za grad od ovog većeg koji sam nabavio. Ako sam ovim svojim iskustvom pomogao u dilemi oko nabavke super!!