nisam znao di da stavim pa posto vi nemate pametnijeg posla prebacite
eo prvo da krenem od sebe : imam 3minusa na trgovini - 1. gumy meni uplatio 250kn,ja decku u susjednom selu prodo variomat on gumyu spuh i glavu za pia,gumy mi se javi poslje spuh je rezan i ja mu linkam profil od decka reko dog se s njim i tjt,nene samnom je trgovo itd,oke,nis nismo rjesili,meni - i dobro..
2. bobek(s nekog 100. profila) mi da - jer sam JA!!! narucio neke dijelove i nisam preuzeo paket,dokaz?
3. blokovi oni s getribom itd,sto imaju 3 navoja sjebana
...
e sada,mene zanima koji q ovi diklici(ispricavam se na izrazu al stvarno jeste) radite? znaci ovaj bobek (ddr1802,filip1994 i neznam kolko je jos imo nickova) ne dobije ban? znaci mene je frajer za maske izvaljo i banali ste ga,i negdje pise PRAVLJENJE drugih profila s drugim imenima je zabranjeno itd,i frajer svaki dan spama itd al ne,neka,on smije.. joga zove 2x tjedno da mu nastela njegovog malagutija na kojem je lezajeve nabijo cekicem a u oglasu pise da je u savrsenom stanju itd..
i onda kad sam stefu poslo primjedbu da nit sam ja paket narucio i ocu da mi se makne - on je reko da ce on to provjerit jos itd,sta mislite da je provjerio? je qurca malo..
i cisto da kazem da me boli q za te - i sve vise kad znam da sam eto kompletnog runnera i roxa prodo u dijelove i da mi niko A nije reko,svako je u paketu dobio nesta gratisa itd,samo ocu pokazat da tu niko nis ne vodi brige..