Detailed Comment |
krenulo je sa dogovorom kak je masina super i sve 5 odlicno vamo tamo sve salje ali bas sve za 1600 kn jer mu hitno, onda ga zovem i tri dana mi govori kak je njemu to malo da moze dobit vise, i na kraju za 1650 on meni posalje masinu, dodje paket prvo kaj vidim nema ispusne grane, karburatora i filtera zraka. odma ga zovem veli da mu to ostalo u drugom paketu ili kaj ti ja znam i jos kaze kak je on stavio 1600 kn a pise na paketu otkupnina 1650 kn + postarina. da ce poslat odma sutra, zovem ga nejavlja se, posaljem mu sms salji sutra sa hp expres da mi dodje u petak odma i sve 5. (u cetvrtak je trebao slat). zovem u cetvrtak nejavlja se, zovem u petak nejavlja se, zovem u subotu nejavlja se, dodjem u garazu masina na polici a vidim curi ulje na sve strane reko necu kudit prije neg upalim. i vidim. zovem nedjelju ni traga ni glasa zovem u ponedjeljak veli da je poslano u subotu jos (ko tu koga hebe, reko sam ja i ti u cetvrtak ne u subotu.??) oke, reko stiglo je danas, dodjem doma s posla nikakav paket nije bio, oke reko bude sutra, dodje utorak nista, dodje srijeda nista, dodje cetvrtak nista, dodje petak sad kad sam ga zvao svaki dan a nije se javljao i poslao mu nekoliko poruka na forum a vidim da je on line i on neodgovara odgovori u svojoj temi da mu se paket vratio.. vratio se iz "kutije" na policu kod tebe valjda..? ako treba idem u postu i snimat gospodicnu kak govori da nije dosao ni jedan paket za mene jer da je i dosao tu u ponedjeljak taj paket bi tu stajao minimalno 3-4 dana. i jucer bi bio u posti jos i postar koji radi zna nas vec 20 godina i sigurno bi rekao meni da ce mi se paket vratit.. a i dan prije jave da ce se vratit paket..? i druga stvar. da je i stigao u ponedjeljak kod mene i da se u cetvrtak vratio nemoze stic isti dan kod njega ili danas ujutro prije 7 da mu dodje paket.??
stoga dajem mu minus i da mogu dao bi mu dva jer me smuljao za granu i karburator i airbox. i jos laže i ako nece to poslat u skorije vreme doc cu mu dole i uzet to i uzet cu mu ovog malagutija pa da nema brige oko prodaje jer eto posudio sam si ga na neodreðeno isto kako je on meni na neodreðeno poslao "paket" Comment by: ive_91
|