Ostalo > Razne offtopic teme :)

Motoristi u plavom na bijelom

<< < (16/22) > >>

MarinM:

--- Citat: mauricio - 12 Ožujak, 2015, 16:13:59 ---
--- Citat: Nyzvo - 12 Ožujak, 2015, 13:40:25 ---
--- Citat: ricardo98 - 11 Ožujak, 2015, 18:55:40 ---Kad je s autom bez problema bar kod nas jer ima dosta uskih prolaza di nemoze pristupit....a mozes I bmw-u ovisno koliko si lud..

--- Kraj citata ---

mozes mozes, pol minute
daj nemojte bit smjesni i pricat takve pi*darije

--- Kraj citata ---
sa skuterom 50ccm pobjec policajcu na bemveu koji je i skole zavrsio za ganjanje vrlo verovatno..... ali i da nije..... ne verujem da ima tu mnogo takvih koji bi to izveli  :happy8: svaka cast onima koji uspiju, ja licno se nebi u to upustao

--- Kraj citata ---

Ja sam se upustio pa sam popusimi  :blowjob1:

balki:
...ovdje je sustina svih mjera koje se provode i koje ce se provoditi pa ko ima volje nek pregleda gradivo:
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_05_59_1321.html

JosipMarijanovic:

--- Citat: balki - 14 Travanj, 2015, 09:48:27 ---...ovdje je sustina svih mjera koje se provode i koje ce se provoditi pa ko ima volje nek pregleda gradivo:
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_05_59_1321.html

--- Kraj citata ---

bilo bi lijepo da je netko napisao kako praksa pokazuje da preko 90% mopeda nije tehnicki ispravno i da nema logike imati takav zakon kakav je.
 kategorija moped nije napredovala od kada postoji i to je postao problem. njima u istu skupinu spada tomos i skuplji brendirani skuter koji su nebo i zemlja po karakteristikama.
jedan od razloga zasto je blokada na AM kategoriji 45 km/h je to sto su strucnjaci u razno raznim testiranjima utvrdili da je prosjecna sposobnost vozaca B kategorije da uoci opasnu situaciju puno manja nego vozaca A kategorije. U toku autoskole nitko nista ne govori za voznju na dva kotaca kad polazes za B i nitko tome ne pridodaje niti ce pridodavati paznju jer im nije u interesu, CITAJ financijski isplativo. Ovako ako zelite znati nesto teorije morate upisati neku od A kategorija.

logicno rjesenje di svi dobivaju je sljedece: tko ima A kategoriju bilo koju moze upravljati mopedom bez blokade bez obzira na starosnu dob (ako si polozio za A1,A2 ili A vec si vozio vecom brzinom nego sto ce bilo koji moped razviti bez blokade), tko nema A kategoriju nemoze upravljati preko 45 km/h. 
sad ce naravno biti komentara ako polozim za jace vozit cu motor, bla bla... ovdje se radi samo o tome da se poveca koristenje skutera u gradovima i da mogu pratiti promet normalno, za sto motor od 600+ kubika nije zamjena, ali i da vozaci moraju upoznati neka pravila upravljanja vozilom i neka pravila na dva kotaca.

i za kraj ako vecina građanstva ''krsi'' neki zakon taj zakon se mora preispitati i ukinuti. i tako bi i bilo da se biljezi svaki put skuter bez blokade na tehnickom i na cesti kad ga zaustavi policija

Tomi_ZG:
Daj shvati ti i ostali da nemre ni neće bit da sa A možeš vozit bez blokade jer nije stvar ni u kategoriji ni koliko godina imaš nego u tome da je vozilo tak atestirano za naše tržište i točka.
Džaba ti i pilotska dozvola jer odblokani skuter ne zadovoljava kriterije u okvirima zakona,nije vozač problem.
Da i dođe takav zakon morali bi napravit da se omogući atestiranje skutera na punu brzinu kaj opet košta + skuplje osiguranje,a to bu nikad.
Zato ja velim boli me k**ra* i teram po svom,di bi došao kad bi se još oko takvih pi*darija nervirao.

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Travanj, 2015, 13:19:56 ---Daj shvati ti i ostali da nemre ni neće bit da sa A možeš vozit bez blokade jer nije stvar ni u kategoriji ni koliko godina imaš nego u tome da je vozilo tak atestirano za naše tržište i točka.
Džaba ti i pilotska dozvola jer odblokani skuter ne zadovoljava kriterije u okvirima zakona,nije vozač problem.
Da i dođe takav zakon morali bi napravit da se omogući atestiranje skutera na punu brzinu kaj opet košta + skuplje osiguranje,a to bu nikad.
Zato ja velim boli me k**ra* i teram po svom,di bi došao kad bi se još oko takvih pi*darija nervirao.

--- Kraj citata ---

A i cijena rege i osiguranja nije ista za moped i motocikl, nevezano uz kubikazu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju