Ostalo > Razne offtopic teme :)

Motoristi u plavom na bijelom

<< < (15/22) > >>

SF2 Freak:
Evo dns se vozim i dođem do Frenda u centar sa skuterom. Stanem ja sa skuterom i još ga nisam ugasio evo nekog ćiće dolazi do mene i počne kvocat "Mogel bi male auspuh taj smanjiti". JA ga lagano odkantam kao da da budem. A on će na to meni "Ti mene nisi ćul uopće". E onda sam puknuo i kažem mu "Stari prdonja ajde odprdi ti lagano ko si ti da ti meni išta govoriš". Frajjer se uvrjedi i kaže "NEbuš se ti meni tak razgovaral daj ti meni tablice" hahaha a ja mu dao skup sa tablicama i serijski broj pa reko "ćika ajde sada odpuži sa tim svoji high povjerljivim podacima".
Obavim što sam trebao i odpeljam se ja doma ali ostavio sam ruksak u kafiću i vraćam se ja nazad pehaka kada on plavci došli hahahahaha. Kakva komedija pa to samo kod nas ima a kaj je najbolje sve se odigravalo oko 7 navečer.

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 12 Ožujak, 2015, 20:42:52 ---Evo dns se vozim i dođem do Frenda u centar sa skuterom. Stanem ja sa skuterom i još ga nisam ugasio evo nekog ćiće dolazi do mene i počne kvocat "Mogel bi male auspuh taj smanjiti". JA ga lagano odkantam kao da da budem. A on će na to meni "Ti mene nisi ćul uopće". E onda sam puknuo i kažem mu "Stari prdonja ajde odprdi ti lagano ko si ti da ti meni išta govoriš". Frajjer se uvrjedi i kaže "NEbuš se ti meni tak razgovaral daj ti meni tablice" hahaha a ja mu dao skup sa tablicama i serijski broj pa reko "ćika ajde sada odpuži sa tim svoji high povjerljivim podacima".
Obavim što sam trebao i odpeljam se ja doma ali ostavio sam ruksak u kafiću i vraćam se ja nazad pehaka kada on plavci došli hahahahaha. Kakva komedija pa to samo kod nas ima a kaj je najbolje sve se odigravalo oko 7 navečer.

--- Kraj citata ---

Slicna prica kod mene. Isao ja u Vg u Vip centar i sparkam skuter ispred. Dolazim van nakon pol sata i dode mi deda kaj stoji kraj skutera da je bio policajac i pisao kaznu za parking na nogostupu. I ja velim DOBRO, nek pise covjek sto hoce. Da bi se deda poceo derati ma mene kako smo mi mladi bahati, kako se to ponasamo, kaj je nama. Ja onak scilan reko deda u cem je problem? Jel covjek pisao kaznu? Kaze on pa je. Reko dobro, kad dode budem ju platio, drzava ce dobiti novce i ti svoju penziju na vrijeme. Hahaha tu ste ga trebali vidjeti. Krv u ocima i pitanje di si ti bio 91?? Da bi dosli na kraju do toga da je in zvao policiju i ja ih cekao sa njima. Dosao murijak na motoru. Ja popricao sa policajcem, objasnio mu dedin problem, i veli on meni da je on bio tu maloprije zapisivati tablicu ali je trazio skuter u bojama kao moj ali to nije bio moj nego vx125 sa otvorenim spuhom na kojeg se zale radi buke. I veli da je dosao radi prijave di "klinac sa plavim skuterom pravi buku i bahati se starijem gospodinu". Deda je smislio pricu u 5 minuta koju je rekao policiji. Naravno da je deda platio izlazak policije na teren jer je poceo i policajca maltretirati

boulybox:
kod nas u ZG, ovaj zapadni dio grada je haos, u zadnjih 2 tjedna stalno neke kontrole za skuterice em valjci em ispravnost, buka....ponekad mi dode da se opce ne vozim pogotovo jankomir tj skorpikova i samoborska

zvonkec92:
o leb ti j****. pa dosla vremena da cu se jos morat na serijskoj batini vozit, kineza kad vide okrenu glavu od njega

ivano_007:

--- Citat: zvonkec92 - 13 Travanj, 2015, 22:31:48 ---o leb ti j****. pa dosla vremena da cu se jos morat na serijskoj batini vozit, kineza kad vide okrenu glavu od njega

--- Kraj citata ---

Koliko si sad dobio kazne? :frajer: Druže Zvonko :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju