Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: West coast customs discovery  (Posjeta: 1506 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Josip-98

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
West coast customs discovery
« : 04 Ožujak, 2015, 17:33:46 »
Zna li neko di se izgubila ona emisija west coast customs sta je bila na discovery, bas san nekidan nesto vrtia po televiziji al bila je ona emisija iz 2009 bice. Jel se jos to snima ili meni je ono bilo skroz gust pogledat pogotovo wcc berlin jel uopce postoji jos to u berlinu  ??? ???
Eto ako nesto znate napisite

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
Odg: West coast customs discovery
« Odgovori #1 : 04 Ožujak, 2015, 18:51:14 »
Koliko sam cuo Berlin je propao jer ljudi u Europi ne vole aute od 100 000e+ koji je doveden u stanje neupotrebljivosti, smanjenih performansi i ilegalnosti. Nista sto oni rade i prodaju nema TUV i nemoze na cestu. Nemoze se legano staviti gume drugih dimenzija osim onih koje je propisala tvornica. Oni trpaju najvece moguce koje ubijaju auto i njegove performanse. Takoder zabije auta u pod u Europi ne prolazi jer nase ulice nisu kao americke. Bogati ljudi u Europi se ne razbacuju parama kao u Americi i to je najveca razlika.

Jel bi ti kupio auto od 400konja koji ide 4.0s do 100km/h da bi poslije 15000e prerade isao 5.5s do 100?

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 04 Ožujak, 2015, 19:55:27 »
Koliko sam cuo Berlin je propao jer ljudi u Europi ne vole aute od 100 000e+ koji je doveden u stanje neupotrebljivosti, smanjenih performansi i ilegalnosti. Nista sto oni rade i prodaju nema TUV i nemoze na cestu. Nemoze se legano staviti gume drugih dimenzija osim onih koje je propisala tvornica. Oni trpaju najvece moguce koje ubijaju auto i njegove performanse. Takoder zabije auta u pod u Europi ne prolazi jer nase ulice nisu kao americke. Bogati ljudi u Europi se ne razbacuju parama kao u Americi i to je najveca razlika.

Jel bi ti kupio auto od 400konja koji ide 4.0s do 100km/h da bi poslije 15000e prerade isao 5.5s do 100?

Sve si tocno reka, nego bas je bila odlicna emisija jos ovdi u europi kod nas nije puno udaljeno moglo se i otic vidit to da je duralo ali jbg
Neka se vrati to na discovery ja zadovoljan

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #3 : 04 Ožujak, 2015, 20:23:10 »
sad imas pimp my bike to im je jos legalno

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #4 : 05 Ožujak, 2015, 00:37:15 »

Gume se mogu atestirat, ceste nisu ni tamo bog zna sta, a po tvojem postu mogu zakljucit da u europi nema zabijenib auta u pod, gdje si jako u krivu

Inace, Street Customs se zvala serija

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #5 : 05 Ožujak, 2015, 04:58:22 »

Gume se mogu atestirat, ceste nisu ni tamo bog zna sta, a po tvojem postu mogu zakljucit da u europi nema zabijenib auta u pod, gdje si jako u krivu

Inace, Street Customs se zvala serija

Na auto gdje tvornica propise maks sirinu 255 i 19 cola kotac ti mozes atestirati 305-400mm sirinu i tipa 21 cola kotac? Ili vise? Mozes malo sutra. Moras pola auta preraditi da bi to mogao staviti kako oni i stavljaju da bi uglavili kotace a njihovi branici i sve njihovo nema TUV atest. Niti ce ga ikada imati za svaki dio jer je svaki auto prerada za sebe. A TUV bas i nije jeftin. I tu dolazi do cijene koju ni bogati nece platiti. Zabijenih autu u pod ima svugdje pa jel ih to cini legalnima? Kao i sto ima skutera bez blokada. Pogledaj malo gewinde i ta sranja koliko ih je atestirano za cestu. Opet ponavljam mislis da bi tamo netko tko da 10000e za auto htio da ga policajac moze maltretirati za neku sitnicu?

Pola SAD-a moze voziti praktici bilo sto sto se kotrlja. Jesi kad bio u L.A i vidio ceste? Ravne. Ok imaju pukotina ali ni priblizno kao nase. Svaki prolaz za auto preko nogostupa je u ravnini ceste. Pa tamo i motore zakucavaju u pod i voze takve po cesti.

Takoder, dio zivota je provoden u Njemackoj. Na 100000 auta ce se naci 10 VIKEND auta zabijenih u pod. Oni slini sto se naslikavaju ma VW okupljanjima i takve seme.

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #6 : 09 Ožujak, 2015, 20:59:37 »
bio sam u zemljama di sam vidio vise zabijenih auta nego kod nas, a sa cestama takvima da se nase cine ravne da ravnije ne mogu bit...i to u jedan dan ;)

rijetko sta je kod nas atestirano, od mehanickih dijelova do xenona...mozda bi bilo i vise da su ovi kod nas na atestu malo normalniji...ja sam uvijek za atest, ali da ga jebes nikad ne bi na skuteru isao radit atest ako stavim 70ccm, jer eto, smatram da je to blesavo...

inace, registriran sam na jedan americki forum sa tematikom takvih auti, i nije bas da se hvale kako imaju dobre ceste, moje misljenje je da je to jedan mit...ali dobro, po cijelom svijetu sam bio ali u Americi jos nisam...za sad