Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e u zadnji cas smo stigli do mene, da smo se jos koji metar vise vozili osto bi on bez auspuha..
zapravo kad bolje razmislim to zapravo Suhi svima nama sabotira skutere da bi se njegova pežola dokazala
Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 06:49:07zapravo kad bolje razmislim to zapravo Suhi svima nama sabotira skutere da bi se njegova pežola dokazala i meni se tako cini, jer se nemre pomirit s cinjenicom da ima najsporiji skuter
Peza kao zgewindani Lamborgini
Samo se vi tješite , tetrapak tuning je očito pokazao svoje kvalitete. Svugdje dukatovi i Vindijini dihtunzi samo na getribi diht masa i to me najviše brine.
kad suhi zadihta prirubnicu ni tvornicka joj nije ravna.
Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 18:34:49kad suhi zadihta prirubnicu ni tvornicka joj nije ravna.Sad kad Suhi krene otkupljivat stare poderane prirubnice, oblagat ih diht masom i prodavat pod sportske
Citat: vukas - 04 Svibanj, 2015, 18:47:48Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 18:34:49kad suhi zadihta prirubnicu ni tvornicka joj nije ravna.Sad kad Suhi krene otkupljivat stare poderane prirubnice, oblagat ih diht masom i prodavat pod sportske Skuplje me dođe diht masa nego sama prirubnica kaj ću dobiti za nju
Ima li kakvih indicija za sljedecu voznju opcenito?I jel mozda netko zainteresiran do Crikve/okolice i nazad, krajem 6-og mjeseca? Odemo u jutro oko 6h, zezanje, i povratak u kasno posljepodne? Ja bih isao sa purejetom