Ostalo > Svijet računala i mobitela
LG G3 ili Samsung Galaxy s5 ???
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2015, 15:32:12 ---
--- Citat: ivanm - 06 Ožujak, 2015, 09:02:49 ---ja neznam kaj svi pljujete po plastici.. pa oduvijek su telefoni bili plastični..
--- Kraj citata ---
Da,to i ja velim,s tim kaj to nije ni obična plastika nego polikarbonat,koji se koristi i u proizvodnji moto kaciga,mada je da neki tipovi plastike izgledaju bolje nego neki drugi,npr. na g3 ova titan kaj ja imam mi izgleda odlično,crni isto,dok mi svi bijeli mobiteli izgledaju ko dječje igračke,zlatni su mi pak ciganski,taman pašu uz mercedesov znak obješen oko vrata :toothy12:
Plehnati mobiteli mi se nikak ne sviđaju,ta hladnoća metala u ruci,a i veća težina,osjetljivost na ogrebotine...
--- Kraj citata ---
i aluminij lakse sklizne iz ruke nego plastika
Faba:
Autor nek si pogleda review-ove na yt,jer ce tam nac najobjektivnije odgovore
ivanm jesi probao kad aluminij?
Prvenstveno vlasnik sam Moto G-a,pa svaki poznavatelj mobitela zna da je mob plastican,ali sam koristio htc m8.
Ne znam za vas,ali da mogu birati izmedu plastike i metala uvijek bi uzeo metal.
A za samsung...prije sam koristio Samsung Ace i mogu rec da imam traume od samsunga. Bocna plastika se ljusti na tjednoj bazi,pad s manje visine obavezno relultira OTKIDANJEM dijela bocne plastike. Iste probleme su navodno imali i neki Note modeli. Platis mobitel toliko tisuca kuna,a on se ljusti! Sporost touch wiza(na starijim modelima) ne treba ni spominjati. Isto je bilo s druga 2 samsunga koje sam koristio. Zbog tih mana samsung vjerojatno nikad vise necu kupiti.
Okej,vjerujem da su S5,S6 odlicni smartphoni,ali bi u tom cjenovnom rangu uvijek izabrao oneplus one,G3 ili HTC
Grale:
Ma taman da je od betona, ako je ok u ruci :icon_biggrin:
I opet bi stavil silikonsku masku na njega.
Par put mi je mob opal iz ruke i svaki put je maska ublažila udarac. Da je nema, vjerojatno bi bar jednom na ekran pal, a i bil bi cijeli izguljen. Tak da radije biram maskicu na koju sam se navikel da mi je lakše koristit mob s njom, nego bez.
A to da je mob veći s njom, odjednom svi biraju kompaktnost, a imaju mobitela ko casio dikitron jbt.
Shokre.:
dečki... CAT S 50 zakon :D
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2014/09/Cat_S50_Front_Hiking.jpg
anabellas:
Konacno danas doso lollipop za xperiu z3, dali ste i vi drugi s lollipopom dobili opciju premjestanja aplikacija na sd card?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju