Ostalo > Svijet računala i mobitela
LG G3 ili Samsung Galaxy s5 ???
ivanm:
ne razumijem taj vaš snobovski pojam "izgleda jeftino"
kakav je to umni sklop koji određuje što izgleda jeftino.. meni nijedan samsung ne izgleda jeftino, čak ni najslabiji galaxy core..
nije to ko kod skutera pa baotian stvarno izgleda jeftino naspram piaggia, a ovo kod mobitela je čisto razmaženost i snobizam..
evo i najjeftiniji samsung koji košta samo 999kn meni ne izgleda jeftino.. ja neznam kaj je vama kojima sve izgleda jeftino.. ne shvaćam taj umni sklop.
a kaj da ima okvir od čelika, bakra ili inoxa, od srebra ili zlata, jel bi tad izgledao jeftino?
pajo:
Ne volim maskice.samo bag torbice.volim da ga osjetim u ruci;)
Ne palim se na alu mob ali vidi se da dolazi nova generacija, neka treba malo osvjezenja onako su svi na isti kalup.
Od samsung nekako su mi drazi modeli s2 i s4.s3 i d5 nemogu prozvakat pogotovo s5 ali to je onako stvar ukusa.
Ali volim samsung pogotovo ovaj edge me pali uhhh:D
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ivanm:
--- Citat: pajo - 06 Ožujak, 2015, 10:09:34 ---volim da ga osjetim u ruci;)
--- Kraj citata ---
aj da si žensko, ali ovak... :icon_biggrin:
pajo:
Ko kaze da nisam;)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: ivanm - 06 Ožujak, 2015, 09:02:49 ---ja neznam kaj svi pljujete po plastici.. pa oduvijek su telefoni bili plastični..
--- Kraj citata ---
Da,to i ja velim,s tim kaj to nije ni obična plastika nego polikarbonat,koji se koristi i u proizvodnji moto kaciga,mada je da neki tipovi plastike izgledaju bolje nego neki drugi,npr. na g3 ova titan kaj ja imam mi izgleda odlično,crni isto,dok mi svi bijeli mobiteli izgledaju ko dječje igračke,zlatni su mi pak ciganski,taman pašu uz mercedesov znak obješen oko vrata :toothy12:
Plehnati mobiteli mi se nikak ne sviđaju,ta hladnoća metala u ruci,a i veća težina,osjetljivost na ogrebotine...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju