Ostalo > Svijet računala i mobitela

High End kineski low budget mobiteli

<< < (2/18) > >>

Grale:
Kolko košta vani iz recimo eu warehousa? Isplatilo se uzet ga u 12.mjesecumjesecu u hangaru za 2700 na akciji, 16gb model.

andy:

--- Citat: Grale - 05 Ožujak, 2015, 16:57:46 ---Kolko košta vani iz recimo eu warehousa? Isplatilo se uzet ga u 12.mjesecumjesecu u hangaru za 2700 na akciji, 16gb model.

--- Kraj citata ---
MX3 16gb dode 2000kn.. Za te novce bolje uzet MI3, mislim da je on ipak bolji..

A MX4 PRO dode 3600kn.. Sto je po meni previše, bolje uzeti OnePlus One onda jer su tu negdje..

Grale:
Ne, ja sam za 1+1 govorila :D

andy:
Aha, a njega ti se najviše isplati uzeti s official stranice. Doc će te 2600kn preko mailbox.de, ali to je 64gb verzija, 16gb je 200kn jeftinija, tak negdje.. Imas EU garanciju 2g..
Pametno je sačekati sad malo da se vidi koja cijena bude za HRV posto sad bude direktna dostava k nama..

balicdim:
nebi rekao da je aliexpress za izbjegavanje, naručio sam par komada u zadnje vrijeme i svi uredno stižu do carine pa tek nakon doplate k meni ili mojim suradnicima i mogu reći da sam znao prolaziti i do 20-40$ jeftinije nego na nekim drugim stranicama tipa DX, banggood, ebay, pandavill i ostale

mogu reći samo riječi hvale na THL modele
zadnje što je bilo naručeno je bio THL 5000 i pokazao se jaaaakoooo kvalitetno i još je bio ispod cijene (oko 1400kn sa porezom)
imao sam prilike naručivat i THL T6 i T6s te T100S

bilo je prilike naručivanja i Doogee modela dok je razlika cijene bila preko 400-500kn uz podmirenje poreza

što se tiče Meizu, Xiaomi, 1+1 modela to već nije low budget, idu oni i preko 2000-2500kn ali ruku na srce, tako nešto po toj cijeni u brendiranom pakkovanju sigurno nije ispod 5000kn

@andy - znam da su fake po priloženoj cijeni ali modeli kao modeli postoje, po kojoj cijeni nisam tražio, ali postoje, no mogu reći da sam donedavno jednom klijentu naručio teškog kineza SANTIN D2000 octa core na 2GHz sa 2GB RAM-a i 8ROM-a i sa porezom ga je sve koštalo oko 800kn, čovjek super zadovljan

pisao bi još ali počionje smjena.... nastavak kad budem imamo vremena  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju