Općenito > Propisi
Pomoc!
TomoRI:
Ja sam moderator mini ima već sigurno godinu dana, ali to je sad totalno nebitno. Na forumu sam 3 godine duže od tebe, ali jednostavno je dosadno već gledati kako pišeš gluposti po temama. NHF
VEPAR:
--- Citat: antoniop18 - 01 Ožujak, 2015, 14:07:20 ---Trebam jednu pomoc kao sto sam naslov kaze, kupio sam novi skuter, i naravno kao sto svi govore da se treba napraviti odredeni broj kilometara da se sve razradi, to sam i napravio, ali naravno uvjek mora bit nekog sr*nja, uhvati me policija u ulici i kazu imaju prijavu da se vozim bez tablica tj. neregistrirani motor. Sad me zanima kakve su kazne, savjeti bilo sta!
--- Kraj citata ---
Neznam šta si ti očekival ako se voziš bez tablica?
miha12357:
--- Citat: Josip-98 - 01 Ožujak, 2015, 16:40:58 ---Jebiga bia si manga dok te nije stopalo :toothy12: :toothy12:
a drugi put nemoj stat
--- Kraj citata ---
Poslusaj taj savjet i sigurno ces na**ebat...jednom kad te cope ni netrebaju te zaustavljat osim ak si promjenio boju i kacigu...samo ti dođe čestitka na adresu...ne vrijedi se za**bavat kolka je kazna mos reg 3 ak ne i vise skutera ;D
JosipMarijanovic:
--- Citat: antoniop18 - 01 Ožujak, 2015, 14:07:20 ---Trebam jednu pomoc kao sto sam naslov kaze, kupio sam novi skuter, i naravno kao sto svi govore da se treba napraviti odredeni broj kilometara da se sve razradi, to sam i napravio, ali naravno uvjek mora bit nekog sr*nja, uhvati me policija u ulici i kazu imaju prijavu da se vozim bez tablica tj. neregistrirani motor. Sad me zanima kakve su kazne, savjeti bilo sta!
--- Kraj citata ---
Ti si mislio da se mozes voziti bez registracije jer ti je netko rekao da moras razraditi skuter? Sto je 100e toliki problem za platiti? Puno sam i rekao. Sad je oko 550kn rega. A kazna ce biti i veca sada. Ta logika mi nikad nije bila jasna. ( nije opravdanje vozio sam se samo po ulici i takve fore)
caras:
Otidi kod sudca cim dobijes poziv, objasni situaciju, reci da si svjestan svoje greske, lijepo zamolis za sto manju kaznu...platis - mozes i u vise puta, i drugi puta pametnije....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju