Općenito > Propisi

Pomoc!

(1/2) > >>

antoniop18:
Trebam jednu pomoc kao sto sam naslov kaze, kupio sam novi skuter, i naravno kao sto svi govore da se treba napraviti odredeni broj kilometara da se sve razradi, to sam i napravio, ali naravno uvjek mora bit nekog sr*nja, uhvati me policija u ulici i kazu imaju prijavu da se vozim bez tablica tj. neregistrirani motor. Sad me zanima kakve su kazne, savjeti bilo sta!

Aprilia97:
ako si maloljetan izvuc ces se vjerojatno i dobit ukor

Ako si punoljetan onda ces vec imat nekih problema,al probaj se zalit kako god znas..

Josip-98:
Jebiga bia si manga dok te nije stopalo  :toothy12: :toothy12:
Sad cekaj kaznu prijavu neznan ni ja sta i malo ces otic na sud glumi tamo da nemas primanja i opet dobro a drugi put nemoj stat

TomoRI:

--- Citat: Josip-98 - 01 Ožujak, 2015, 16:40:58 ---Jebiga bia si manga dok te nije stopalo  :toothy12: :toothy12:
Sad cekaj kaznu prijavu neznan ni ja sta i malo ces otic na sud glumi tamo da nemas primanja i opet dobro a drugi put nemoj stat

--- Kraj citata ---
Ima li tvojim glupim komentarima kraja?

Jel bi ti prošao pored njega kad bi mahnuo lizaljkom da staneš?

Josip-98:

--- Citat: TomoRI - 01 Ožujak, 2015, 16:58:08 ---
--- Citat: Josip-98 - 01 Ožujak, 2015, 16:40:58 ---Jebiga bia si manga dok te nije stopalo  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ima li tvojim glupim komentarima kraja?

Jel bi ti prošao pored njega kad bi mahnuo lizaljkom da staneš?

--- Kraj citata ---

Nebi, plesnia bi motor na pod i put pod noge ako te bas zanima ( nije te se culo dok nisi posta moderator MINI) tj vise nisi :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju