Općenito > Generalno o skuterima

Gilera Nexus 300 ili Kymco Downtown 300

<< < (4/6) > >>

ljubo46:
ne znam jel postoji karb nexusu, ali ovi novi su ie
250 je odlican izbor, ide solidno, malo troši, mala registracija, ma mozeš s njime kud poželiš.. :icon_thumright:

steeef:
nema nexus 250 karb,svi su sa spricom.

dmsatdo:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-nexus-250-e-zamjena-automobil-oglas-13870671

Molim pomoc,sta kazete na ovo? Dns sam ga probo,i mehanicki mi se cini dobar.Kaze da nije padano.
Slika volana se vidi da je plastika kod zmigavaca sa lijeve svijetlija nego ona sa desne.Naprijed ove trake prekrile rupe oko vizira jer kaze da mu je ukradeno te dvije plastike.Ovako nije nigdje zaguljen.
Sta vi mislite? Dal je moguce da je to od sunca otislo kak on kaze(ono oko volana i ispod njega)

nikola.dragicevic8:
Na slikama izgleda ok, al mi je sumnjiv ovaj dio gdje se spajaju hrapave plastike tj, kako je gornja izblidila a donja ne, od istog su materijala i da je bas po crti ovako ostalo  :dontknow: isto tako ova lijeva strana di je prekidač dugo/kratko. Još piše da je garažiran, tako da priča da je to od sunca ne drži baš vodu. Ove plastike, "štitnici" za ruke moguće da su ukradeni, znam za par slučajeva po Splitu, vjr ih je lako skinit a ako ces uzimat nove mislim da nisu jeftini. Gume su čini se ok, imam iste na svom i zadovoljan sam. Sve u svemu ok cijena al budi spreman na dodatno ulaganje ako ga baš hoćes dotjerat u tip top stanje.

dmsatdo:
Spustio bi mi jos cijenu 100 e dole,mislim da se za tu cijenu isplati uzet.I meni su sumnjive te maske ispod,al jbga ak oces tip top stanje onda je cijena 2500e min..kaze da nije padano,a sad nezz ni sam sta da radim..amortizeri su dobri,pali iz prve,vuce dobro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju