Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
etetre:
znam, malo mi ju je zao, ali bar da vidi rodbinu dole u pontederi na kratko.... :icon_biggrin: bio sam dost skeptican glede toga, ali r.e. me razuvjerio, tako da sad
mislim da nebi trebalo bit problema.... :skuter:
r.e.!:
ne znam zašto ne bi išla?
goriva, ulja i ajmoooooooo :skuter: :skuter: :skuter: :skuter:
ja i pretpostavljam da bi nam putna brzina mogla biti 75-80 km/h. ne žurimo nigdje...
etetre:
--- Citat: r.e.! - 21 Prosinac, 2006, 08:39:57 ---
ja i pretpostavljam da bi nam putna brzina mogla biti 75-80 km/h. ne žurimo nigdje...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: majstore! samo mislim da ce se ante htjet naganjat, ... :toothy12: ...cim on mene pita za brzinu, odmah mi nest smrdi tu... :icon_biggrin:
jedva cekam da radimo plan puta....mozemo fino karlovac-gorski kotar (uz kupu), pa tam prec u slovenski gorski kotar, pa trst, pa rivijera do venecije, pa rivijera do riminija, pa fino gore skrenut u toscanu i eto nas.... mljac... :frajer:
r.e.!:
Ako netko želi ići brže, neka ide. Možemo ići po dva pa se dogovorima za mjesto nalaženja. Ja ne mislim ići brže od najsporijeg, penzionerski stil...to je moj stil. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
A i inače ja volim gledati okolinu, malo stati, poslikati ono što mi se svidi i tako...pomalo :binkybaby:
etetre:
pa za takav stil je vespa i napravljena..... užitak uz panoramsku voznjicu.... :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju