Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
r.e.!:
pa kupi jednu Vespu :icon_biggrin:
r.e.!:
--- Citat: @nte - 20 Prosinac, 2006, 18:39:34 ---ma nebi nas ni janezi pustili kroz deželu....koje sam ja sve provjere na granici proživio prije 2 mjeseca...a išo sam samo do Krškog :dontknow:
--- Kraj citata ---
što su sve provjeravali?
@nte:
--- Citat: r.e.! - 20 Prosinac, 2006, 19:03:53 ---
--- Citat: @nte - 20 Prosinac, 2006, 18:39:34 ---ma nebi nas ni janezi pustili kroz deželu....koje sam ja sve provjere na granici proživio prije 2 mjeseca...a išo sam samo do Krškog :dontknow:
--- Kraj citata ---
što su sve provjeravali?
--- Kraj citata ---
ma sve. osobna, prometna, vozačka, zelena karta. (ajd, putovnicu nisu tražili :notworthy:). pa onda: a kam pa greste? kolko bute se zadržali? zakaj putujete? ma nabijem ga
etetre:
ma polazem ja to cim opet pocne u auto-školama...... da nebi jos isel bez A-kategorije, ste normalni, pa nisam baš takav "drumski razbojnik".... :laughing7:
...a primavera vozi max 92-98 km/h, znaci neka viša putna je 80-85, a nit ja to nebi deral više od toga......
:toothy9:
Doomsday:
znači moj ET3, i ti bi profitira od neke polovne PX200, makar za ovakva putovanja... :laughing7:
Pari mi se nehumano bidnu primaveru rastezat ka žvaku na takin relacijama... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju