Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
Kivno:
Pozdrav Beler! Što se dućana i rezervnih dijelova tiče, mislim da je bolji Mondo (nedavno preselili na Zapadni kolodvor).
Samo nemoj nikako u Moto01 u Oranicama :nono: !!! SVE moraju naručit a i zbunjeni su totalno. Već su mi dva puta dali krivi dio.
filiplatinovicz:
Hmmmm
ja s mondom nisam bas imao neke sreće, iako me znaju po profesionalnoj liniji... i nemaju baš dijelove za vespu. možda je najuputnije preko horvata na černomercu nabavljat dijelove. lik ima ovlašteni servis i prodaju... i kuži vespe u 3 PM.
filiplatinovicz:
--- Citat: etetre - 27 Travanj, 2007, 09:01:21 ---trebao bi sad od iduceg mjeseca, iduci tjedan (nadam se) idem na lekarski pregled :icon_biggrin:... al sam happy skrooz kaj sam ju regao, jos nije bilo nikakvih problema.....daj ajmo se provozat sad u nedjelju recimo, jos nagovorimo neke clanove i da vidis veselja... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
ajmo,
imam na raspolaganju prekrasan derbi gp1 open... pun benzina!
@nte:
ja sam za vožnju u utorak popodne, na Sleme!
Deda, bilo bi poželjno da dođeš s vespom, Derbi ostavi po strani ;D
@nte:
--- Citat: filiplatinovicz - 29 Travanj, 2007, 03:57:21 ---Hmmmm
ja s mondom nisam bas imao neke sreće, iako me znaju po profesionalnoj liniji... i nemaju baš dijelove za vespu. možda je najuputnije preko horvata na černomercu nabavljat dijelove. lik ima ovlašteni servis i prodaju... i kuži vespe u 3 PM.
--- Kraj citata ---
trebali bi se skompat s Horvatom, bila bi to obostrana korist :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju