Općenito > Retro-skuteri

Općenita rasprava o Vespi

<< < (53/62) > >>

filiplatinovicz:
a koliko je tek piva skupa....

etetre:
djedeeeeeee! pa di si ti? zvao sam te jedno 20 puta na sve brojeve i uvijek iskopcano :)  kaje s vespom? kad se idemo provozat? reci, reci..  :hello:

filiplatinovicz:
allllo Matija!
radim kao crnac... prica se da si registrirao ljepoticu. kad će vozački???

etetre:
trebao bi sad od iduceg mjeseca, iduci tjedan (nadam se) idem na lekarski pregled  :icon_biggrin:...  al sam happy skrooz kaj sam ju regao, jos nije bilo nikakvih problema.....daj ajmo se provozat sad u nedjelju recimo, jos nagovorimo neke clanove i da vidis veselja...      :drunken_smilie:

Beler:

--- Citat: etetre - 27 Travanj, 2007, 00:31:58 ---vozdra beler, dobrodosao! neeego, daj ti nama reci s kojim budžetom raspolazes? registracija ti je nekih 200 ojra, farbanje 200-300 ojra (negdje i vise), ak nemas vozacki (ko neki ovdje  :icon_biggrin:) jos 2000 soma kuna gore, plus dodatni troskovi, cuga, trebice, izlasci, ovo-ono....  ispada nekih 10 somića u čunama....  ;D  al 9 somova kilometara, mmmmrak, s tim si miran dosta dugo, i fotkaj to pa šalji fotke da vidimo tu pilu....
pozdrav :hello:

--- Kraj citata ---

Budžet je ajmo reć neograničen, kolko košta da košta, našao sam majstora za farbu i puno manje će ispasti, jedino sam trebam pripremiti za farbanje i nabaviti boju i ostali materijal (u firmi imam mehaničara koji je majstor za sve, ima iskustva i opremu a i stari je motorđija ;) a za ruke gajbu pive  ;D A za cugu i trebice nešto ću skemijati , sretno oženjen pa je to malo veća stavka nego kod vas samaca  :laughing9:. Ja sam računao negdje oko 6 tisućica. Vozački imam tako da to bar otpada .

Aj živjeli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju