Općenito > Retro-skuteri

Općenita rasprava o Vespi

<< < (36/62) > >>

r.e.!:
Pogledaj najprije u Piaggio dućanu za dijelove. A što se tiče mana, mislim da ih zna struja zafrkavati.
Izvana nema razlike, ali ima par sitnica, npr. struja - ne pašu dilelovi od Piaggio Vespi, rasplinjač nije isti...

@nte:

--- Citat: Genesis051 - 22 Siječanj, 2007, 20:38:39 ---Dobro dakle, malo me prosvjetlite, zar Vespa stvarno ima toliko preneseno težište na desnom boku... pa i skuteri, pogotovo kod jačih modela (znači veći, a time i teži), imaju, osim cilindra, sav prijenos uglavnom na lijevoj strani u funkciji vilice zadnjeg kola (kad samo vidim "ono" čudo od npr. Kymca Exciting-a 500 ccm, pa to je ko noga od slona veliko)...
 ??? ??? ??? (hvala...)

--- Kraj citata ---

ma ne osjeti se to skoro nimalo...moram malo našeg r.e.-a zajebavat  :toothy9:

r.e.!:

--- Citat: @nte - 22 Siječanj, 2007, 21:58:03 ---
--- Citat: Genesis051 - 22 Siječanj, 2007, 20:38:39 ---Dobro dakle, malo me prosvjetlite, zar Vespa stvarno ima toliko preneseno težište na desnom boku... pa i skuteri, pogotovo kod jačih modela (znači veći, a time i teži), imaju, osim cilindra, sav prijenos uglavnom na lijevoj strani u funkciji vilice zadnjeg kola (kad samo vidim "ono" čudo od npr. Kymca Exciting-a 500 ccm, pa to je ko noga od slona veliko)...
 ??? ??? ??? (hvala...)

--- Kraj citata ---

ma ne osjeti se to skoro nimalo...moram malo našeg r.e.-a zajebavat  :toothy9:

--- Kraj citata ---

A što sam ja rekao...Che Guevara :toothy12: :toothy12: :icon_tongue:

Hrvoje-ZD:

--- Citat: r.e.! - 22 Siječanj, 2007, 21:49:15 ---Pogledaj najprije u Piaggio dućanu za dijelove. A što se tiče mana, mislim da ih zna struja zafrkavati.
Izvana nema razlike, ali ima par sitnica, npr. struja - ne pašu dilelovi od Piaggio Vespi, rasplinjač nije isti...

--- Kraj citata ---
Rasplinjač mi je Dellorto(čini mi se,nisam 100% siguran).Bivši vlasnik mi je rekao da sitnice(sajle,žmigavci,...) idu na nju od talijanke.Volio bi saznati što više detalja što se da kombinirati :skuter:

r.e.!:
Mislim da nije Dell'Orto, ali nikad se ne zna.
Nisam nikada kopao po NV-icama, pa ne mogu ti dati precizan odgovor, znam nešto po ljudima koji ih imaju.
Ali mislim da se dijelovi mogu nabaviti u Piaggio dućanima. Upitat ću kada budem išao u Karlovac.
Dosta stvari s jedne paše na drugu, osim struje i motora.

Jedna od zadaća kluba biti će i stvaranje baze podataka o svim Vespama, bez obzira na podrijetlo, a morat ćemo vrbovati i kojeg mehaničara...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju