Općenito > Retro-skuteri

Općenita rasprava o Vespi

<< < (35/62) > >>

r.e.!:
sve je na svom mjestu :icon_biggrin:
postoji više tehnika sjedenja  :toothy9:

@nte:
ne slažem se. em joj je vruće za noge, em je težište osjetno prebačeno na desni bok   :icon_tongue:

Genesis051:
Dobro dakle, malo me prosvjetlite, zar Vespa stvarno ima toliko preneseno težište na desnom boku... pa i skuteri, pogotovo kod jačih modela (znači veći, a time i teži), imaju, osim cilindra, sav prijenos uglavnom na lijevoj strani u funkciji vilice zadnjeg kola (kad samo vidim "ono" čudo od npr. Kymca Exciting-a 500 ccm, pa to je ko noga od slona veliko)...
 ??? ??? ??? (hvala...)

r.e.!:

--- Citat: Genesis051 - 22 Siječanj, 2007, 20:38:39 ---Dobro dakle, malo me prosvjetlite, zar Vespa stvarno ima toliko preneseno težište na desnom boku... pa i skuteri, pogotovo kod jačih modela (znači veći, a time i teži), imaju, osim cilindra, sav prijenos uglavnom na lijevoj strani u funkciji vilice zadnjeg kola (kad samo vidim "ono" čudo od npr. Kymca Exciting-a 500 ccm, pa to je ko noga od slona veliko)...
 ??? ??? ??? (hvala...)

--- Kraj citata ---
Nije to baš tako izraženo, u svezi težišta.
@nte je mlad i nadobudan, a takvi su uvijek dizali revolucije i nisu se slagali sa ustaljenim razmišljanjima :laughing7: :laughing7: :toothy9: :toothy9:
Che Guevara :icon_biggrin:

Hrvoje-ZD:
Pozz ekipa :hello: Zanima ju me iskustva sa indijkama.Naime imam jedni NV-150 pa me zanimaju največe mane? Koliko se uopče razlikuju od Piaggio-vih Vespi? Kako i gdje najlakše/najpovoljnije do dijelova za indijke jer imam par "sitnica" za poriješavat na njoj?  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju