Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
luky:
evo i ja pokušao bit brz i žestok na staru godinu,ove godine ćemo se potrudit da budemo još brži i žešći bar za još par km/h
r.e.!:
--- Citat: luky - 04 Siječanj, 2007, 14:10:50 ---
evo i ja pokušao bit brz i žestok na staru godinu,ove godine ćemo se potrudit da budemo još brži i žešći bar za još par km/h
--- Kraj citata ---
Moja je do sada najbrže išla 110, a po ovoj hladnoći (i inače kada je hladno) neće preko 100. Ali još je mlada, tek joj je 6500 km pa nije ni razrađena kako treba :icon_biggrin:
r.e.!:
a opet me hvata ludilo :dontknow:
opet počinjem razmišljati o jednoj PX 200 :toothy11: :dontknow: :binkybaby: :icon_biggrin:
luky:
ogromna je razlika između 150 i 200 ali isto tako je ogromna razlika i u potrošnji,tako da u današnjim uvjetima nije uvijek bitna brzina koliko kasica-prasica
r.e.!:
--- Citat: luky - 04 Siječanj, 2007, 15:55:15 ---
ogromna je razlika između 150 i 200 ali isto tako je ogromna razlika i u potrošnji,tako da u današnjim uvjetima nije uvijek bitna brzina koliko kasica-prasica
--- Kraj citata ---
Upravo tako. Što se tiče moje PX150, ostvarujem solidne prosjeke, vozim je isključivo na dužim relacijama a i kada idem skočiti do grada s njom (a živim u centru), uokolo napravim bar 50-ak km.
Troši u prosjeku 3,5 l/100km, a kada lagano krstarim potrošnja je oko 3,2 l/100km. Najniža potrošnja mi je bila 2,9 l/100 km.
Što se tiče performansi (sito plus je na njoj) 100 km/h uhvati bez ikakvog otpora a do max. brzine malo kilavi i treba joj zaleta. Na uzbrdici također dobro vuče i elastična je ali tu zasluge pripadaju i Situ. Bez njega je išla slabije, a potrošja je ostala ista. PX bih uzeo baš za te kraće relacije i malo po malo bih je dotjerivao (frizirao :icon_biggrin:) a kada bih naletio na PX 125 T5 također bih je uzeo...Želja k'o u priči.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju