Ostalo > Razne offtopic teme :)
Fiksni radari za snimanje brzine
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2015, 09:45:14 ---
--- Citat: ---...Bit će nadzirana brzina vozila u najmanje dva vozna traka i u oba smjera...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da,al to znači da ak se npr. voziš Držićevom prema jugu će te uslikat,ak se voziš istom ulicom u smjeru sjevera isto će te uslikat,naglašeno je da snima vozila u dolasku tak da mislim da su se po pitanju dvokotača zajebali,jedino ak će očitavat i naljepnice od tehničkog
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Svibanj, 2015, 10:29:12 ---
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2015, 09:45:14 ---
--- Citat: ---...Bit će nadzirana brzina vozila u najmanje dva vozna traka i u oba smjera...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da,al to znači da ak se npr. voziš Držićevom prema jugu će te uslikat,ak se voziš istom ulicom u smjeru sjevera isto će te uslikat,naglašeno je da snima vozila u dolasku tak da mislim da su se po pitanju dvokotača zajebali,jedino ak će očitavat i naljepnice od tehničkog
--- Kraj citata ---
Hoce jer se naljepnica mora vidjeti na skuteru/motoru. A zakonski gledano na vilici nebi smjela biti jer nije vidljiva.
3alfa3:
--- Citat: JosipMarijanovic - 26 Svibanj, 2015, 13:00:25 ---Hoce jer se naljepnica mora vidjeti na skuteru/motoru. A zakonski gledano na vilici nebi smjela biti jer nije vidljiva.
--- Kraj citata ---
Nije istina.
Uostlom, naljepnica sluzi samo zato da drot moze vidjet bez provjere jel vozilo registrirano. Itekako je u tom slucaju vidljiva na vilici.
Zapravo, smisao naljepnice je samo ako ju drot ne vidi da ti napise kaznu jer je nemas :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Svibanj, 2015, 10:29:12 ---naglašeno je da snima vozila u dolasku
--- Kraj citata ---
Gdje si to procitao? Daj link ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2015, 13:07:48 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Svibanj, 2015, 10:29:12 ---naglašeno je da snima vozila u dolasku
--- Kraj citata ---
Gdje si to procitao? Daj link ;D
--- Kraj citata ---
U papirnatim novinama,nemam link.
Al baš me zanima kad ovi s ležaljkama počnu proletavat 200+ pokraj tih kamera bez rege i ikakvih oznaka,kaj će ovi u muriji reć na to ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju