Ostalo > Razne offtopic teme :)

Fiksni radari za snimanje brzine

<< < (40/41) > >>

matija84m:

--- Citat: Krunc - 17 Travanj, 2021, 15:30:30 ---Mislim da ako prije radara, tj. kamere nije postavljen znak koji označava da je zona kontrole brzine, kazna se može pobiti na sudu jer je to protuzakonito.

--- Kraj citata ---

Neznam bas :dontknow:
Na autoputu nema znaka a presretaci samo skidaju. Ako si prebrz nema opravdanja. Barem se tako provodi za sada.

balki:

--- Citat: challenbeen - 17 Travanj, 2021, 13:57:08 ---Taj auto na stage 1 ide na 190 ks i auto je zvijer za vožnju  :toothy10: :glasses2: :icon_scratch:

i da, mislim da si falio, ima 102 i 75 ks 2.0 TDI i 114 ks TSI

--- Kraj citata ---

Nemogu ja takvu info "promasiti".
2.0 122ks je definitivno. Ta info mi prati auto od razgovora u salonu, preko konfiguratora do ponude;-)
Nikakvo "chipiranje"- samo opusteno! (Moj nije kargo nego putnicki sa 7 sjedala al masina ista)
https://www.porscheinterauto.hr/novosti/novi-caddy-cargo

Krunc:
Da, znam gdje živimo  ;D, ali ko i ovo sa odredbama stožera vezano za koronu. Sva ograničenja su protuustavna i utuživa. Tako i sa presretačima, on smije mene uhvatiti u prekršaju, ali je protuustavno i protuzakonito da on krši zakon isto koliko i ja ili možda čak i više jer mu treba da me stigne i da ne dobije kaznu za isti prekršaj.

matija84m:
Sve mi to znamo i sve je jasno ko pekmez.
Tko jaci taj kaci.
Zato postoje pozicije da bi se zloupotrebljavale, jer nismo isti niti cemo ikad bit.
Isto kako se politicari grabe za pozicije radi sebe, a ne poradi nas.
Sirotinja ce uvjek nastradat jer nema imunitet. I samo sirotinja nesmi radit prekrsaj jer ce platit odma.

Krunc:
I dokle god bude atmosfera straha, nema promjena. Ako se netko treba bojati onda su to oni koji služe meni, a ne da se ja bojim premijera, predsjednika, policajca ili bilo koga drugoga čiji je posao da služi meni. Znači tek kad ljudi shvate da su oni masa koja ima moć i utjecaj, a ne pojedinci na pozicijama na koja su postavljeni upravo od te mase i onih koji imaju pravu moć, dotle nema promjene. Podrazumijeva se da poštujem i provodim sve zakonske i ustavne odredbe i da ako netko to prekrši, mora snositi posljedice za svoj postupak. Znači nema prava bez obveza. Prvo je dužnost i obveza poštivati zakon i propise, a onda mogu biti neka prava.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju