Ostalo > Razne offtopic teme :)

Fiksni radari za snimanje brzine

<< < (39/41) > >>

mauricio:
U starom autu mi je bilo gušt divljat jer si ga morao stisnuti u okretaje da potegne (1.6 benzinac atmosferski), čuo se, u zavoju se naginjao, balonke 65 profil, karoserija se u zavoju uvijala toliko da je auto postao dio zavoja, volan neprecizan i to je bilo gušt "ganjat".

Sad imam novi auto koji je tolko sterilan, stabilan, precizan volan, izoliran da mi je isti qurac jel se vozim po ograničenjima ili 30 brže kad mi nema tog gušta više. Na autoputu 130 i 210 mi izgledaju skoro isto. Radije upalim tempomat i vozim se u toleranciji ograničenja i to je to  :frajer:

balki:
Odlično rečeno. Sad mudruju kako bi smanjili prag tj toleranciju kaznjivosti pa cemo i prema tome sto si napisao morat usporiti dodatnih 10 ili 10% ovisno di smo.
Do sad imao sluzbenu Rapid sa 120ks koja je pocesto zvala na "raspirivanje" i odustao od toga. Sljedeci auto sam narucio novi Caddy Maxi 2.0 DSG (122) pa racunam da ce me voznja ormara automatika umiriti u mod "opusteno".

challenbeen:
Taj auto na stage 1 ide na 190 ks i auto je zvijer za vožnju  :toothy10: :glasses2: :icon_scratch:

i da, mislim da si falio, ima 102 i 75 ks 2.0 TDI i 114 ks TSI

Krunc:
Mislim da ako prije radara, tj. kamere nije postavljen znak koji označava da je zona kontrole brzine, kazna se može pobiti na sudu jer je to protuzakonito.

mauricio:

--- Citat: Krunc - 17 Travanj, 2021, 15:30:30 ---Mislim da ako prije radara, tj. kamere nije postavljen znak koji označava da je zona kontrole brzine, kazna se može pobiti na sudu jer je to protuzakonito.

--- Kraj citata ---

To možda u Austriji vrijedi. This is spartaaaa (čitaj: hrvatistan)  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju