Tehnički kutak > Garaža

Kmyco Super 8

<< < (2/5) > >>

JogFromYamaha:
krmkaci ti imaju problem s tim keihinima jer su problematicni i dell 17 phva us ti je najbolje rjesenje
kaj se tice druge stvari pazi se uljne pumpe
hoce ona otkazat poslusnost oko 15000km jer ima plasticni navoj na radilici koji tera pumpu i voli prevrteti

Danijel4x4:
I dobro, kaj mi je radit...mijenjat ju preventivno, skinut i tocit mjesavinu...kaj?¿ ???

JogFromYamaha:
spojit pumpu da vrti ulje u krug od izlaza na ulaz i raditi rucno 2.5% mjesavinu u tank
onda si pri miru
jer svi krmki nakon 2007me zeznu s tim plasticnim prenosom i onda imas cuda od stete
ajmo rec da su decki izmislili nacin kak da prodaju djelove tempiranim oslabljivanjem komponenta

Danijel4x4:
Cek...plasticni je navoj na radilici ili na pumpi...ak je na pumpi, zmenjam nju i opet sam miran¿
Ak je na radilici navoj onda ju je najbolje eliminirat?¿

steeef:
neznam dal je sistem ko na minarelli masinama..one imaju plasticni zupcanik koi ide na radilicu,sjeda na stift i zeger ga drzi,on nalijeze na zupcanik uljne pumpe koi je metalni pa ni nakon 40 tkm kolko je imal skuter di sam radil generalku,zupcanik nije bil ni ostecen nego je isti ko i prvog dana..
da se to raspada nebi sigurno koristili takav sistem,tak vjerujem da i na tom kymcu nije uvjet da se bude raspalo..
mogu se desit iznimke ko i na ostalim skuterima i nekim drugim dijelovima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju