Tehnički kutak > Garaža

Kmyco Super 8

(1/5) > >>

Danijel4x4:
Dakle, Kmyca Super 8, 2011. godina, kupljen nov...nakon parsto km skinuo blokade i uzeo LeoVince TT sa rolicama...mali se preporodio  ;D

Iduce ljeto sam ga isprobal do Crikvenice i nazad...zena me se odrec htjela  :toothy12:

Brzo nakon povratka zacvikal je klipan i zavrsil je na servisu, sva sreca bil je pod garancijom  :toothy10:
Kad sam isao po njega uzeo sam usput multivar, nakon cega sam imal malo kombiniranja s rolicama da ga pogodim kak najbolje ide...tak se mali vozil negdje do 11. mjeseca prosle godine (cca 15000 km, nesto malo manje) kad je opet otkazal poslusnost....raskopal sam ga i vidio da je pukla jedna karika  :angry7:

Prije 2 tjedna dobil je Malossi kit 70 kubika i danas je narucena nova frga posto sam vidio da su sa originalom ljudi imali problema

Toliko za sad

ljubo46:
i koji karb je gore sad?
inace svaka cast na putovanju :notworthy:
moj ti je savjet ako mislis i dalje imat taj skuter i zelis da ti bude pouzdan i dugotrajan nabavi dellorto 19mm i preporodit ces se... :icon_thumright:

Danijel4x4:
Frga je original, Keihin 16 ali kao sto rekoh, zao mi je da opet crkne pa sam danas narucil Malossi PHBG 19 sa sajlom za montiranje coka negdje pristupacnije   :toothy10:

Putovanje ne zelim komentirat jer me jos danas guzica boli....od gluposti  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

walkay:
Svaka cast na izletu, ako ga ustimas kako treba nebi trebao vise cvikati!  :icon_thumright:

Danijel4x4:

--- Citat: walkay - 01 Veljača, 2015, 21:07:03 ---Svaka cast na izletu, ako ga ustimas kako treba nebi trebao vise cvikati!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa iskreno se nadam....ako netko ima iskustva kako to obavit kvalitetno, preporucam se poslusat svaki savjet  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju