Tehnički kutak > Styling skutera

zvucnici

<< < (2/5) > >>

juric:
najbolje ti je da spojiš jadne zvučnike od kompa na akulumator i na njih spojiš na ne jebebne zvučnike, a sluša preko mp3-a, ja sam to probo u kinezu

el:

--- Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 16:34:34 ---
--- Citat: Graveman - 11 Prosinac, 2006, 10:44:33 ---pozz , ja sam novi ovdje i imam par pitanja. Kupio sam novi skuter i hoću s njim napravit nešto posebno , pa sam se sjetio stavit izučnike , šta mislite koliko bi to došlo i dali se uopče isplati  :help:

--- Kraj citata ---
Gubis mjesto pod sicom, u voznji nemozes slusati, mali kapacitet akumulatora da bi slusao dok odmaras... Neisplativo i neprakticno...

--- Kraj citata ---
pa odmara s upaljenim motorom

Hrastinski:
po mojem misljenju su to gluposti, ak hoces slusat muziku uzmes si mp3 i kvit

AeRRox:

--- Citat: Hrastinski - 18 Ožujak, 2007, 01:12:47 ---po mojem misljenju su to gluposti, ak hoces slusat muziku uzmes si mp3 i kvit

--- Kraj citata ---

Upravo tako, da je to IN i da valja, svi bi to furali...

BiVeR:
mene je neki ku** natjero na to pa sam složio, ispod sica subwoofer promjera 25cm 500w, dva srednjetonca 13cm 110w, i pojačalo 2x 50w, sve skup se sa discmanom dobro čulo, i imalo je basove dobre, al kad se pojača do kraja su zvučnici malo krštali,  al maknuo zvučnike jer mi gadno zgledaju u bubrezima, woofer jer je težak i uništava se skakutanjem po našim cestama, a pojačalo mi je maknulo neko đubre ispred škole...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju