Tehnički kutak > Styling skutera

zvucnici

(1/5) > >>

Graveman:
pozz , ja sam novi ovdje i imam par pitanja. Kupio sam novi skuter i hoću s njim napravit nešto posebno , pa sam se sjetio stavit izučnike , šta mislite koliko bi to došlo i dali se uopče isplati  :help:

Sugar:
kosta te kazic,zvucnik i zica -to se sve jeftino nabavi,sigurno imas nekog u kvartu ko to sve ima viska,za ovakav projekt se ne isplati kupovat novo

meni je to osobno seljacki,al ko voli nek izvoli

Mr J:

--- Citat: Graveman - 11 Prosinac, 2006, 10:44:33 ---pozz , ja sam novi ovdje i imam par pitanja. Kupio sam novi skuter i hoću s njim napravit nešto posebno , pa sam se sjetio stavit izučnike , šta mislite koliko bi to došlo i dali se uopče isplati  :help:

--- Kraj citata ---
Gubis mjesto pod sicom, u voznji nemozes slusati, mali kapacitet akumulatora da bi slusao dok odmaras... Neisplativo i neprakticno...

Graveman:
a onda ništa al činila mi se ko dobra ideja

marelica:

--- Citat: Graveman - 12 Prosinac, 2006, 17:07:31 ---a onda ništa al činila mi se ko dobra ideja

--- Kraj citata ---

evo ti kak to izgleda inace za runera i koliko kosta, pa ko voli nek izvoli... napravi ili naruci
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?cPath=7_65_359_3828&products_id=10608

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju