Tehnički kutak > Styling skutera
zvucnici
SlowRider:
--- Citat: BiVeR - 30 Ožujak, 2007, 16:35:14 ---neki debil mi je počupao sic i ukro pojačalo, i šarafciger...debil...
--- Kraj citata ---
Sigurno je bio dobar sarafciger :laughing7:
BiVeR:
--- Citat: SlowRider - 30 Ožujak, 2007, 22:00:37 ---
--- Citat: BiVeR - 30 Ožujak, 2007, 16:35:14 ---neki debil mi je počupao sic i ukro pojačalo, i šarafciger...debil...
--- Kraj citata ---
Sigurno je bio dobar sarafciger :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa bio je onaj kaj ima 6 nastavka mala koji se stavre na magnet koji je na šipki koja se ko antena izvlači tako da ak ti negdje ispadne šaraf izvučeš tu antenu pol metra s magnetom na vrhu i povučeš ga, al nije bio moj šarafciger...tak da ...nesreča za lopova je neizbježna :toothy9: :toothy9: :toothy9:
metalac:
ujj.. pa to obavezno.. muzaika u skuteru.. prva liga!!
frendu na runner složili odlicno sve..
ovak je bilo.. pojacalo powerstrike P1200, tj 4 kanala po 50W rms-a. 2 koaksialca pioneer dolje kod mrežica, tweeteri kod retrovizora, u gepeku 2 elipse i dodatni akomulator u kufer otraga... naravno sve s polyesterom oblozeno.. vrhunski napravljeno! ipak sam ja to radil :laughing9: .. a malo sam wOOdreni na ziku!.. uglavnom.. sviralo mjesec dana i prodal cjeloga boxx-a iz gepeka sa svim zvucnikima i pojacalom za 2000kn..
sad su neki bjedni zvucniki napred kod mrezica iza plexy-a spojeni na magnatovo pojacalo 300W.. svira začuđujuće jako glasno..
uvjek je frend pozvani na PARTY-e
Tommek:
doro ste too sredili,a hebemu lepi je taj NRG,sam da nema otraga one očajne žmige... ;D
Nikon:
kakvi zvucnici u skuter ???
kupi mp3 ili ipod i nabi u usi..
isplati se vise, a i ne ispadas kreten kad ti na semaforu svira muzika ko onim seljacima u autu sta raspale do daske pa cili kvart slusa narodnjake..
a izmedju ostalog ako se volis gasirat i ovako i onako nes cut sta svira
buu za muziku ... radje se baci u pituravanje plastike i rijesi sta mallossi djelova i sl.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju