Ostalo > Svijet računala i mobitela
mis se pali i gasi
JogFromYamaha:
sibnul sam im email pa cemo da vidimo
javim
3alfa3:
pa ak drugdje radi OK, onda je jasno da nije do misha
naravi backup particije tak da mozes u par minuta sve vratit nazad, formatiraj, stavi novi OS pa vidi dan dva. Ak radi - znas kaj je. Ak ne radi, onda bi mogla bit maticna, iako, cudno da na svimm USB portovima zeza
Ja pak imam drugacijih problema sa misem. Imam 2 Logitech Performance MX. Jedan za laptop, i jedan za Desktop PC. Oba misha imaju isti firmware. Na Deskot PCu mu baterija traje 10-15 dana, a na laptopu 1 dan. Malo prevelika razlika. I nije do kompa, nego do misha (zamijenio ih i onda taj koji krace traje je i na desktop PCu prazan nakon 1 dan).
Cak sa naso upute kako resetirat mish, al ne pomae. Jednostavno pocucla bateriju u dan, max 2
btw, nije do baterije - kad ih zamijenim - ista stvar.
Sreom, punjac moba mi je blizu misha od laptopa pa sa njim prek noci punim mish :)
Pulss:
Logitech ima brutalan support, ljudi ce ti na kucu doc ako treba (skoro) ;D
Momak sta igra samonom wow je kupia g402 hyperion fury, nakon par mjeseci mis je presta radit, a u ducanu mu ga nisu htjeli uzet na garanciju jer je navodno sam namjerno izazva kvar. Nakon toga je kontaktira logitech i posla im misa, a za 10ak dana nazad dobia nov novcat mis i G240 podlogu gratis ;D
Sta se tice OSa, lako moguce i da je do toga, jer sumnjam da ako na niti jedan usb utor ne radi, da su se svi pokvarili ili da zajebavaju..
TomoRI:
jog, do prije cca tjedan i pol dana sam koristio g5, ista stvar je bila kod mene, samo je došlo poslje do toga da bi se svakih cca 30-40 sekundi gasio. Uzeo sam novi miš i nema nikakvih problema.
Javi šta su ti odgovorili.
bjelaa:
vidi dali ti se gasi kako kabel savijas pogotovo na ulazu u mis .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju